Magazine The Art of living

The Art of Living

The Art of Living is toonaangevend op het gebied van luxe wonen. We streven ernaar hoogstaande en unieke content te presenteren aan lezers en volgers. Dit doen we middels ons fysieke magazine, online uitingen en jaarlijks event. The Art of Living is voor iedereen die wil inspireren of zich wil laten inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van architectuur, interieur en tuinen.

 

The Art of Living | Het magazine

‘The Art of Living’ magazine is in 2001 gestart met een 1e editie in Nederland. Uitgever en eigenaar Toon Thijssen bouwde een villa met kantoor waarbij hij vanuit verschillende bronnen opzoek was naar leveranciers en vak bedrijven om dit te realiseren. Na diverse bezoeken afgelegd te hebben, magazines door te hebben gebladerd en contacten te hebben gelegd ontstond het idee om dit te bundelen tot één magazine.

Door de jaren heen is het daar niet bij gebleven. Naast het magazine dat vijf keer paar jaar in Nederland en vier keer per jaar in België verschijnt (sinds 2006), wordt er nu ook jaarlijks een hardcover boek en drie specials uitgegeven. Ons hardcover boek is hét stijlvolle salontafel boek met 500 pagina’s aan exclusieve wooninspiratie. Driemaal per jaar verschijnen op onderwerp gerichte speciale edities: Outdoor Living, Bathrooms & Kitchens en International.

 

Het magazine

Wat is er allemaal in The Art of Living te vinden? Het magazine is een zorgvuldig samengestelde mix van alle aspecten die met interieur en kunst, architectuur en bouw en tuinen te maken heeft. Lees interessante interviews met experts, droom weg bij de mooiste woningen en vindt de informatie die je zoekt terwijl je door ons magazine bladert. Met jaarlijks vijf nummers in Nederland en vier in België voorzien we je het hele jaar door van de meest actuele ontwikkelingen, trends en producten.

 

Speciale Edities

Er is zoveel te zien en ontdekken dat we dit zijn gaan clusteren in drie categorieën. Drie keer per jaar brengen we daarom een special edition uit: Outdoor, Bathrooms & Kitchens en International. In de outdoor special gaan we op bezoek bij prachtige tuinen, ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en maak je kennis met innovatieve producten om jouw droomtuin te realiseren. In de bathrooms & kitchens editie, bieden we je alle inspiratie die je nodig hebt voor jouw ideale badkamer en keuken. In de International special nemen we je mee de landsgrenzen over op zoek naar bijzondere woningen, vakantiebestemmingen om bij weg te dromen en interessante verhalen in het buitenland. Alle afgelopen edities zijn online te vinden en lezen.

 

Hardcover boek

Hét stijlvolle salontafel boek met 500 pagina’s aan exclusieve wooninspiratie. De derde editie van het hardcoverboek van The Art of Living presenteert de meest spraakmakende architectuur, grootschalige tuinen en indrukwekkende interieurs. Laat u inspireren door de prachtige fotoreportages van 45 exclusieve woningen gelegen in Nederland en België. Bekende designers, vakspecialisten en gerenommeerde architecten en villabouwers uit Nederland en België komen aan het woord en presenteren hun visie op stijlvol wonen.

Zowel de projecten als het beeldmateriaal zijn zorgvuldig samengesteld door onze redactie. Of het nu een landelijk, modern, klassiek, industrieel of minimalistisch project betreft, alles komt aan bod en zorgt voor het juiste inzicht voor het bouwen, inrichten of renoveren van uw droomhuis en tuin. Vakspecialisten en leveranciers geven een kijkje in de wereld van hoogwaardige materialen en dito toepassingen. Het hardcoverboek staat garant voor eindeloze inspiratie en heerlijk wegdromen in luxe. We geven je alvast een voorproefje…

 

Adverteren in en samenwerken met The Art of Living

Omdat wij de kwaliteit van het aanbod zo hoog mogelijk houden staan wij altijd open voor nieuwe partners, samenwerkingen en adverteerders. Klinkt dit als iets voor jou of jouw organisatie? Bekijk de mogelijkheden.

  • Binnenkijkers
  • Architecten
  • Interieurontwerpers
  • Specialisten
  • Tuinen
  • Tuinarchitecten

The Art of Living is uitgever van:


Magazine

Special Editions

Hard Cover Boek

Heeft u een andere vraag? Mail dan gerust naar secretariaat@theartofliving.nl

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media