Magnifieke aanbouw met stalen kozijn bewijst de ambacht van staal 

Perfect View Windows

Deze MHB achterpui in de Amsterdamse Pijp is een schoolvoorbeeld van het maximale uit het product halen. Perfect View Windows toont hiermee dat de naam met recht gekozen is. Naast het prachtige, complete uitzicht op de achtertuin, heb je hiermee ook een perfecte binnen-buitenverbinding. Vanuit de aanbouw bieden de minimalistische profielen een maximaal lichtinval, waar echt elk mens gelukkig van wordt. Het interieurplan van Len interior Design brengt pas de echte warmte in de woning. En zeg nou zelf, hond ‘Ollie’ doet toch de rest?… 

Sterk buitenwerk 

De door MHB geproduceerde stalen buitendeuren die hier zijn geplaatst in de aanbouw zijn slank, sterk en geïsoleerd. Deze maatwerkdeuren kunnen in verschillende stijlen gemaakt worden. Dit kan strak, gebruikmakend van veel glas of ontwerp je eigen lijnenspel en speel met het licht. De stalen deuren zijn te verkrijgen in verschillende deurtypes, welke alle wind-, waterdicht en inbraakwerend zijn getest. De stalen buitendeuren worden voorzien van een meerpuntsluiting met SKG getest hang- en sluitwerk. De thermisch onderbroken profielen geproduceerd door MHB geven de stalen deuren een uitstekende isolatiewaarde. 

Aanbouw, achterpui, The Art of Living

Slank staal 

Het massief stalen profiel van MHB deuren zorgt voor stevigheid en biedt de mogelijkheid ultraslank te werken, waardoor je veel natuurlijk licht binnenhaalt in de aanbouw. Een stalen buitendeur wordt standaard aangeboden met 5 of meer sluitpunten. Dit is meer dan gemiddeld en zorgt daardoor voor een perfecte sluiting, wat de inbraakgevoeligheid van de stalen deuren niet belemmert. Voor een extra beveiliging kunnen op een onzichtbare manier deurmagneetcontacten worden gemonteerd. Deze worden op een passende manier weggewerkt in het stalen profiel waardoor de deurstijlen niet breder worden. Deze deurmagneetcontacten kunnen worden aangesloten op elk alarmsysteem. 

Volledig maatwerk 

Deze stalen buitendeuren worden opgebouwd uit massief stalen strippen en zijn volledig maatwerk. Iedere gewenste indeling is mogelijk en niets is standaard. Voor toegangsdeuren die voorzien zijn van cilindersloten zijn deurtypes ontwikkeld. Elk deurtype biedt mogelijkheden, waar ze bij Perfect Vieuw Windows uitgaan van een minimalistische, veilige, stalen buitendeur. Door gebruik te maken van stalen aangelaste paumelles in plaats van opschroefscharnieren draagt het stalen kozijn de deurvleugel uitstekend. 

Editor: Media team

Datum: 12-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living