Maison Moët, Moët Chandon, Champagne, Luxury, Exclusive, Champaign, Bubbels

  • Maison Moët
  • |

 

HET CHAMPAGNEHUIS MOËT & CHANDON OPENT HAAR DEUREN NAAR MAISON MOËT

Van 19 oktober tot 9 december 2018 tovert Moët & Chandon Parc Broekhuizen om tot Maison Moët.

Dit najaar komt het prestigieuze champagnehuis Moët & Chandon met een volledig uniek en ultiem verblijf. Voor een periode van slechts zeven weken zal Maison Moët elke vrijdag én zaterdag haar deuren openen voor iedereen die toe is aan een dag ondergedompeld worden in weelderige luxe. Deze buitengewone overnachting doet denken aan Château de Saran, Epernay, het originele huis van Moët & Chandon, wat ooit werd opgezet door Jean Remy Moët. Tijdens het exclusieve verblijf in één van de 14 suites worden de gasten meegenomen in de geschiedenis van het Franse champagnehuis, terwijl ze genieten van alle ingetogen weelde. Bij Maison Moët wordt ervaren wat het betekent om thuis te komen én om volledig in de watten te worden gelegd. 

Ambassadeurs
Met trots delen wij onze Maison Moët-campagne, gefotografeerd door Roger Neve. Hierin schitteren onze ambassadeurs: Lizzy van der Ligt, Yuki Kempees, Liesbeth Rasker, Danie Bles, Anke de Jong en Ron Simpson.

Maison Moët, Moët Chandon, Champagne, Luxury, Exclusive, Champaign, Bubbels

Like a royal
Wanneer de oprijlaan van het landgoed in zicht komt, wordt al duidelijk dat er een indrukwekkende ervaring staat te wachten. Bij aankomst wordt de autodeur opengehouden en terwijl de gasten de imponerende entree in zich opnemen, is de bagage al onderweg naar een van de exclusieve, royale suites in Maison Moët.

Maison Moët, Moët Chandon, Champagne, Luxury, Exclusive, Champaign, Bubbels

Luxe beautyproducten
Het eerste glas champagne zal ongetwijfeld naar meer smaken, maar het is eerst tijd om te ontdekken welke verrassingen er in de suite op de gasten wachten. Valt het oog op het flesje mini-Moët of toch op de Givenchy luxueuze beautyproducten? Om de gast mee te nemen in de ervaring, zijn in elke suite ook verschillende wetenswaardigheden over de geschiedenis van Moët & Chandon verwerkt.

 


Het is intiem, verfijnd en sprankelend. 


Sprankelend & ongeëvenaard
Is er behoefte aan een relaxmoment in de suite of neemt men liever een kijkje op het landgoed? Bij het verblijf in Maison Moët staat ontspanning centraal. Om het plaatje compleet te maken biedt het Maison onvergetelijke extra’s zoals het toevoegen van een VIP-service, waarmee gasten opgehaald en thuisgebracht worden in een BMW 7 Serie met chauffeur.

High-end fashion
Bij een one-of-a-kind verblijf hoort ook een one-of-a-kind outfit. Daarom kun je als gast een high-fashion item uit de met zorg samengestelde capsule wardrobe huren. Zo krijgen de proeverij, het 5-gangen-champagne-diner en het digestief die extra chique sparkle. Het wordt een onvergetelijke avond gevuld met muziek, film en betoverende ontdekkingen. En de morning after? Die begint uiteraard in de suite met een petit-déjeuner op bed. Wat de ochtend nog meer brengt, bepaalt de gast helemaal zelf. Uitgebreid badderen, films kijken in de intieme home cinema of een ontspannen wandeling door de fantastische tuinen van het landgoed – het kan allemaal. Na de check-out (om 13.00 uur) wordt de auto geheel in stijl voorgereden.

 


#MaisonMoet #MoetChandon #MoetMoment


Maison Moët, Moët Chandon, Champagne, Luxury, Exclusive, Champaign, Bubbels

Kosten
De prijs voor een verblijf in Maison Moët is €230,- of €250,- per persoon afhankelijk van de suite. Gelimiteerde plekken beschikbaar – voor meer informatie & boekingen vanaf 24 mei: www.maisonmoet.nl. Annuleren is mogelijk tot 1 maand voorafgaand aan de boeking. Inclusief:

  • Suite (2 personen) | * Champagne tasting | * 5 gangen-champagne-diner | * Digestief | * Home cinema | * Petit-déjeuner

 

___

Credits
Images: Roger Neve
Video: NapProducties
Art Direction & Creative Visual Concept: COF Creatives

 

 


OVER MOËT & CHANDON

Moët & Chandon, opgericht in 1743, is het Maison dat champagne in de wereld introduceerde door een reeks unieke wijnen aan te bieden voor elke gelegenheid. Van de iconische Moët Impérial tot de Grand Vintage Collection, van de extraverte Moët Rosé Impérial tot de innovatieve Moët Ice Impérial, elke champagne verblindt en verheugt zich met een lichte fruitigheid, een verleidelijk gehemelte en een elegante volwassenheid. Moët & Chandon viert de sensatie van het leven. Met een fles champagne die elke seconde over de hele wereld wordt geopend, weet Moët & Chandon dat elke seconde een ervaring is en dat elke ervaring een #MoetMoment is om nu te leven.