Maison Sucre

Sharon Streuper & Rob van Velzen en hun team verwelkomen je graag bij Maison Sucre Luxury Interiors. Vanuit hun sfeervolle showroom in het hart van Rotterdam werken, adviseren en ontwerpen zij de meest stijlvolle en exclusieve interieurs.

Informatie over Maison Sucre


4
7
6
logoUrbanRescape
2
3
10
5
8
previous arrow
next arrow

Passie

Sharon & Rob delen een gezamenlijke passie; namelijk het ontwerpen en creëren van balans en harmonie in een interieur dat tijdloos is en daarmee een duurzame investering voor langdurig woongeluk.  

Wij ontwerpen van binnen naar buiten en integreren jouw persoonlijkheid naadloos in een stijlvol interieur op topklasse niveau. Sharon is het creatieve brein en ontwerpt en verzorgt de gehele styling en kleurenpalet van de interieurs. Rob zorgt voor de technische tekeningen en begeleid de plaatsing van de interieurs. 

Beleving

Twee totaal verschillende types, die depassieen liefde voor stijlvolle interieurs delen. Deze combinatie maakt dat bij Maison Sucre bijzondere ‘op maat gemaakte interieurs’ gecreëerd worden voor de klant die vorm en comfort wil geven aan zijn succesvolle leven en kiest voor kwaliteit en langdurig woongeluk. 

Beleef het luxe wonen in de sfeervolle showroom in het hart van Rotterdam. Door de royale gedecoreerde stijlkamers, compleet ingericht en afgestyled met de mooiste artikelen word je hier geïnspireerd en worden je zintuigen geprikkeld om het maximale effect te kunnen bereiken voor het interieur ontwerp van je dromen. 

Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles mooi bij elkaar past en alle interieur kleuren mooi op elkaar worden afgestemd. Ben je bezig bent met een nieuwe woning of wil je je huis restylen? Samen creëren wij een interieur waar je dagelijks blij van wordt en iedere dag weer graag in thuis komt.  

Duurzaam wonen is wat wij onze klanten bieden, maar dan wel gebaseerd op hun persoonlijke woonwensen en gezinssituatie. Wij creëren voor onze klanten rust & woongeluk en maken graag kennis met mensen die deze wensen ook hebben.