Mancave, barasso, the art of living

Buitenverblijf als  mancave  | Barasso

Voor veel mannen is het een grote wens: een eigen plek om te ontspannen met vrienden, ook wel een mancave genoemd. Psychologen beweren dat een mancave goed is voor je huwelijk, omdat de man zich dan echt even kan terugtrekken in een ruimte die gevuld is met spullen die van waarde zijn voor hem met tevens de mogelijkheden om te hobbyen. Hier mag zijn oldtimer midden in de ruimte staan en hier is het niet erg als een hele wand vol hangt met posters van poserende vrouwen. Het is even een kleine getaway, binnen handbereik. Barasso is een expert in het realiseren van buitenverblijven en helpt jou graag met het realiseren van deze mancave in de tuin, ver van de smaakvolle designkeuken en exclusieve inrichting. 

Auto

Zijn auto’s je hobby? Maak er ruimte voor in jemancave!  Een buitenverblijf van  Barasso is altijd uniek en zo in te richten dat het past bij de functie ervan. Kies voor een stijlvolle plek waar je kunt genieten van het uitzicht op jegrote trots en misschien zelfs wel kunt sleutelen met vrienden. 

Sporten 

Kies vooreen fitnessruimte omevenhelemaal los te gaan en alle energie te geven tijdens een uurtje sporten. Combineer  het  met een wellnessruimte en geniet na de sportsessie van een welverdiend bezoekje aan je eigen sauna  of hothtub.

Mancave, barasso, the art of living

Bar

Een  mancave is pas een echte  mancave met een bar.  Zo creëer je een  fijne plek om samen te genieten van een biertje.  Nog meer gezelligheid? Met een mooie keuken of barbecue zorg je ervoor dat iedereen kan blijven eten. En met een sfeervolle haard kan het een gezellige, lange avond worden op het terras. 

Inrichting

Donkere kleuren met robuuste en stoere elementen: een  mancave  mag ook mannelijk ingericht worden. Kies voor materialen die de juiste sfeer geven: bijvoorbeeld een strakke betonnen vloer en mooie donkere wanden met sfeervolle verlichting.  

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

____

Meer projecten bekijken van Barasso?


domotica, prowork, comfortabel wonen, exclusief, high end, sfeer

Barasso


Optimaal genieten in comfortabele luxe

__

Meer informatie over Barasso?