Marbles: De collectie tegelvloeren met marmer look

Douglas & Jones

Een tegelvoer, of wand, is natuurlijk enorm praktisch; ze zijn goed schoon te houden, ze kunnen wel tegen een stootje en zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Al helemaal als je voor een hoogwaardige vloer kiest waarbij de kwaliteit gegarandeerd wordt. Een bedrijf dat hier garant voor staat en alleen met de beste materialen werkt is Douglas & Jones. Dit is een woonmerk dat bijzondere tegelcollecties samenstelt. Daarnaast gaan zij ook op het gebied van design een stapje verder en de Marbles serie is daar het perfecte voorbeeld van. Je geeft met deze serie tegels jouw vloer of wanden een elegante marmer look.

Marmer, tegelvloeren, Douglas & Jones, The Art Of Living

De Marbles serie

De Marbles serie van Douglas & Jones is een indrukwekkende collectie die garant staat voor een high-end uitstraling. De serie biedt een klassiek marmer dessin in een hedendaags ontwerp en uitvoering. Marbles laat het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komen. Natuursteen, en dan voornamelijk marmer, staat voor luxe, elegantie en duurzaamheid en al deze kenmerken zijn op bijzondere wijze te herkennen in de Marbles serie. De tegels zorgen daarom zowel op vloeren als op wanden voor een enorme stilistische veelzijdigheid. De collectie is dan ook te verkrijgen in rijke kleurtinten en bijzondere decoratieve uitvoeringen.

Marmer, tegelvloeren, Douglas & Jones, The Art Of Living

Meer over Douglas & Jones

De Marbles collectie toont precies aan waar Douglas & Jones als bedrijf voor staat. Ze gaan voor de beste kwaliteit, hoogwaardige designs en veelzijdigheid, waarbij ze oog voor detail en een nette afwerkingsgraad voorop te stellen. Hierdoor wist het bedrijf bijzondere collecties te creëren die bij iedere interieurstijl passen. Om zichzelf uit te blijven dagen gaat Douglas & Jones graag samenwerkingen aan, zoals met Studio Piet Boon of Vtwonen. Dit nodigt uit om creatief te blijven en het biedt diverse mogelijkheden.

Editor: Media team

Datum: 27-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones