Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck
previous arrow
next arrow
  • Design Studio Wolterinck
  • Zevenend 33E
  • 1251 RL Laren

Marcel Wolterinck | Designing Your World

Op zijn zesde wist Marcel Wolterinck al dat hij bloemist wilde worden. Op de Tuinbouwschool volgde hij dan ook de opleiding bloemsierkunst en bloementeelt. Daarna mocht hij direct aan het werk bij bloemsierkunstenaar Louise Aalbers. “Het mooiste bedrijf van de Achterhoek”, aldus Wolterinck. Het is daar, waar hij verliefd werd op Anja, toen nog secretaresse en een jaar later zijn vrouw. Het duurde niet lang of de meesterbinder en zijn vrouw sloegen hun vleugels uit. Zij startten samen een bloemenzaak in Laren.

Multidisciplinair ontwerpbureau
Via de bloemen – en de evenementen – heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: een multidisciplinair high-end ontwerpbureau met een grote woonwinkel in Laren en een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van interieur, exterieur en buitenruimtes voor particuliere en zakelijke klanten wereldwijd. Totaalconcepten en continue aandacht voor de relatie tussen binnen en buiten maken Wolterinck uniek in zijn soort.

Over de grens
Marcel Wolterinck heeft zowel nationaal als internationaal prestigieuze projecten. Samen met een team van (tuin)architecten, interior designers en stilisten zorgt Wolterinck iedere dag weer voor een ultieme woonbeleving. En wie denkt dat hij het na zoveel jaren toch rustiger aan gaat doen, komt bedrogen uit. Sterker nog, Marcel Wolterinck is energieker en creatiever dan ooit!

Marcel Wolterinck is geen stilzitter, als we vragen wat er voor de komende tijd allemaal op stapel staat, antwoordt Wolterinck: “We worden veel benaderd voor prestigieuze projecten in het binnen- en buitenland. Zojuist nog vroeg een klant of ik hun tweede woning in Peking wilde inrichten. Daar kijk ik nu al naar uit, ik ben nog nooit in Peking geweest!” Wolterinck vult aan: “Zelf ga ik me nog meer bezighouden met productontwerp. Ik word daar nu ook veel voor gevraagd.

 


Heb jij deze onderstaande villa al bekeken van Marcel Wolterinck?

“Het is een sfeervol interieur en een fijne plek om te leven!”

___

Bekijk hier alle projecten van Marcel Wolterinck

 

 


Marcel Wolternick

Marcel Wolterinck


“Details zijn belangrijk, net zoals de warme uitstraling van onze creaties.”
__

Bekijk hier alle projecten van Marcel Wolterinck


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | jul | 2018


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Karin van Dijk

Karin van Dijk


Karin van Dijk adviseert haar opdrachtgevers door hun persoonlijke wensen te vertalen in het ontwerp…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media