previous arrow
next arrow
Slider

Marco Daverveld

“Als de klik er is, kunnen we samen mooie dingen maken.” Het zijn veelbelovende woorden van Marco Daverveld. Nadat hij aan de hts bouwkunde studeerde, volgde hij een opleiding interieurarchitectuur in Italië. Sinds 1998 leidt hij zijn eigen bureau, DAVERVELD Ontwerpers. Het zijn vooral projecten voor particuliere opdrachtgevers waarmee hij naam maakte. Die projecten variëren van kleine verbouwingen tot nieuw te bouwen luxe woonhuizen. Maar ook voor bedrijven ontwerpt hij de mooiste interieurs. Klanten kloppen vooral bij Daverveld aan omdat ze zijn naam hebben gehoord van andere mensen voor wie hij werkte.

___
Alle projecten van Marco Daverveld bekijken?
  • |
  • |

 

Metamorfose

Het is een pand met geschiedenis. Een monumentaal pand dat door interieurarchitect Marco Daverveld grondig onder handen werd genomen. Zowel vanbinnen als van buiten werd het oude gebouw in ere hersteld, zodat klassiek en modern samen konden komen.

Strakke bungalow

Visionair en ambachtelijk vakmanschap gerealiseerd door Marco Daverveld leidt tot stijlvolle en comfortabele woning in villawijk.

Villa vol verrassingen

Een fraaie vrijstaande villa die al bij het betreden verrast. Helder, ruim, kwaliteit alom, maar ook karakter en individualiteit. Een woning die de identiteit van de bewoners weerspiegelt. Interieurarchitect Marco Daverveld heeft in deze vrijstaande villa een héél bijzonder visitekaartje achtergelaten.

Authentieke langgevelboerderij

Het is een echte dwarsligger. Een langgevelboerderij met authentieke accenten, gebouwd door architect Peter Timmers van Van de Ven Architecten en Christian Warner van het gelijknamige bedrijf. Marco Daverveld is verantwoordelijk voor het interieur.

Modern landhuis

Een oude boerderij en manege maakten plaats voor een prachtig landhuis wat nostalgisch maar toch hedendaags oogt. Ruimte, licht en veel groen zijn kenmerkend voor dit ontwerp van Marco Daverveld. Eindstand: een parel van een woning.

Landhuis met hedendaagse touch

De huiseigenaren zijn de samenwerking aangegaan met architect Stan van Houtum. Van Houtum, die bekend staat om zijn onderscheidende architectuur met oog voor mens en omgeving, schetste een ruimtelijk opgezet landhuis. Interieurarchitect Marco Daverveld trok de inspirerende lijn door en er ontstond een prachtig landhuis

Renovatie jaren 30′ villa

In de buurt van Den Bosch staat een villa in jaren ’30 stijl. Echt een sprookjeshuis. Marco Daverveld kreeg de opdracht om de woning te renoveren. Na de renovatie is het nog altijd een typisch, gezellig, jaren dertig huis, maar dán met eigentijdse luxe.

Landelijk wonen

Als je dit landhuis binnenkomt, voel je meteen een warme sfeer. Er is gewerkt met natuurlijke materialen en de open haard midden in de woonkamer maakt het erg gezellig. De villa is helemaal af nu er een binnenzwembad bij is gecreëerd.

Vrijstaande droomvilla

Een vrijstaande villa die heel bijzonder is, maar zich niet opdringt. Over elk detail is nagedacht. Vormgeving die de ruimte breekt, verhoudingen die kloppen, subtiele details met soms spectaculaire uitstraling, maar óók loop- en zichtlijnen. Een knap staaltje werk van LA | Architecten Ingenieurs en interieurarchitect Marco Daverveld.

Verbouwing woonboerderij

Deze woonboerderij met prachtige landschapstuin is echt een plaatje! Interieurarchitect Marco Daverveld kreeg de eer om de binnenkant eens flink onder handen te nemen. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het landelijke, maar toch moderne interieur.

Verbouwing penthouse

Het heeft allure, klasse én een grandioos uitzicht. Dit penthouse in Noord-Brabant is nu een plek waar je oud wilt worden, dankzij hulp van Marco Daverveld. “We komen hier iedere dag met plezier thuis”, glundert de bewoonster.

Luxe landhuis midden in de natuur

De bewoners van dit luxe landhuis woonden in een woonwijk en hadden als wens om ooit buitenaf te wonen. Die wens kwam uit en dankzij interieurarchitect Marco Daverveld werd het mooier dan ze ooit hadden durven dromen. “Het is een nieuw huis, maar het heeft een sfeer alsof het er al heel lang staat.”

 

The Art of Living, Exclusief wonen,

Marco Daverveld


“Mijn werk is vooral een kwestie van vertrouwen”

 

___

Contact gegevens
  • Daverveld Ontwerpers
  • Dr. Hermanslaan 10
  • 5348 JK Oss

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 24 | mei | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media