Marco van Zal

Je woning is de basis voor je leven. Je spendeert namelijk een groot deel van je leven in je huis. Daarom vindt architect Marco van Zal het belangrijk dat je woning voldoet aan al jouw woonwensen. Een huis moet namelijk als gegoten zitten en passen bij jouw levensstijl.

Informatie over Marco van Zal


Marco van Zal
Marco van Zal
Marco van Zal
Marco van Zal
Marco van Zal
Marco van Zal
previous arrow
next arrow

Architect & interieurarchitect

Van Zal studeerde architectuur aan de technische Universiteit in Delft en heeft daarna bij diverse top architectenbureaus gewerkt zoals Koen van Velsen, Mecanoo en Tangram. Sinds 2005 heeft hij zijn eigen bureau opgericht. Sindsdien heeft hij al meer dan 50 projecten op zijn naam staan. In al zijn ontwerpen smelten interieur en exterieur samen tot één geheel. Dit komt doordat Marco zowel architect als interieurarchitect is. Licht, ruimte en materialen worden net zo lang gewisseld tot de perfecte combinatie is gevonden.

Originele werkwijze

Zijn werkwijze is te bestempelen als persoonlijk, prikkelend en verrassend. Een transformatie tot een unieke woning maar met het karakter van het oorspronkelijke gebouw. Maar vooral ook een huis dat perfect past bij de mensen die er wonen.