previous arrow
next arrow
Slider

Marco van Zal

Je woning is de basis voor je leven. Je spendeert namelijk een groot deel van je leven in je huis. Daarom vindt architect Marco van Zal het belangrijk dat je woning voldoet aan al jouw woonwensen. Een huis moet namelijk als gegoten zitten en passen bij jouw levensstijl.

Architect & interieurarchitect

Van Zal studeerde architectuur aan de technische Universiteit in Delft en heeft daarna bij diverse top architectenbureaus gewerkt zoals Koen van Velsen, Mecanoo en Tangram. Sinds 2005 heeft hij zijn eigen bureau opgericht. Sindsdien heeft hij al meer dan 50 projecten op zijn naam staan. In al zijn ontwerpen smelten interieur en exterieur samen tot één geheel. Dit komt doordat Marco zowel architect als interieurarchitect is. Licht, ruimte en materialen worden net zo lang gewisseld tot de perfecte combinatie is gevonden.

Originele werkwijze

Zijn werkwijze is te bestempelen als persoonlijk, prikkelend en verrassend. Een transformatie tot een unieke woning maar met het karakter van het oorspronkelijke gebouw. Maar vooral ook een huis dat perfect past bij de mensen die er wonen.

___

Alle exclusieve woningen van Marco van Zal zien?

 

Penthouse Den Haag

Het oorspronkelijke kantoorpand is veranderd in een multifunctioneel penthouse met karakter dankzij Marco van Zal. Het meest waardevolle element van deze woning namelijk het uitzicht werd volledig onderdrukt door de indeling van de ruimtes. Van Zal heeft dit volledig weten te herwinnen dankzij een logische routing.

Eigentijdse villa

In eerste instantie hadden de bewoners van deze villa andere plannen wat betreft de locatie waar zij wilden wonen. Marco van Zal raadde het hen af en creëerde een geweldige villa met veel ruimte voor het gezin. De bewoners zijn tot vandaag de dag hartstikke blij met deze beslissing.

Harmonica glazen vouwwand

De bewoners hadden als wens om binnen en buiten met elkaar te verbinden. Marco van Zal zorgde dat dit mogelijk werd met een glazen vouwwand van Solarlux. Hierdoor staat het zwembad rechtstreeks in verbinding met het terras.

 

The Art of Living, Exclusief wonen, marco van zal, architectuur, architectenbureau

Marco van Zal


“Mijn passie is om kansen te zien en te benutten. Ik geef de bewoners waar zij voor kiezen, namelijk een woning die bij ze past.”

 

___

 

Contactgegevens:
  • Marco van Zal
  • Van Ostadestraat 178 hs
  • 1072 TH Amsterdam
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)20 42 106 23
  • E-mail: info@marcovanzal.nl

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media