Maretti Lighting

Sinds 1986 heeft Edgar Heins, oprichter en CEO van Maretti Lighting, zijn stempel gedrukt op de verlichtingsbranche. Zijn visie en gedrevenheid hebben Maretti Lighting getransformeerd tot een uniek en onderscheidend verlichtingsbedrijf in Nederland, met een focus op technologische innovaties, duurzaamheid en uniek design. Onder zijn leiding stimuleert het creatieve team van Maretti Lighting out-of-the-box denken en ontwerpen, waarmee ze wereldwijd opdrachtgevers verbazen met nieuwe ideeën en bijzondere lichtobjecten.

Projecten van Maretti Lighting

Informatie over Maretti Lighting


previous arrow
next arrow
 

Onze kracht ligt in het creëren van ultieme sfeerbelevingen met onze verlichting, verdergaand dan simpelweg lampen verkopen. Als pionier in de verlichtingsbranche blijven we innoveren door technologische vooruitgang en de mogelijkheden van ledverlichting te koppelen aan uniek design.

Met onze uitgebreide collectie designverlichting, tentoongesteld in onze showrooms in Almere, zijn we herkenbaar aanwezig in elke branche. We zijn trots op onze samenwerkingen met vooraanstaande interieurarchitecten, designers en interieurbedrijven. Ons hoofdkantoor fungeert als een uitgestrekte showroom met 10.000m² aan hoogwaardige interieuroplossingen, waar bezoekers een totaalbeeld krijgen van de impact van verlichting op een geslaagd interieurconcept.

We vertalen ontwerpen van Nederlandse designers naar prachtige lichtarmaturen en werken samen aan internationale interieurprojecten. Daarnaast bieden we veelbelovende ontwerpers kansen om zich te ontwikkelen in het ontwerpen van verlichting. Voor diverse interieurmerken produceert Maretti Lighting ook een private label dat uitblinkt in design en prijs. Onze missie is om voor elk budget en elk groot of klein project sfeervolle, unieke lichtoplossingen te blijven bieden, met altijd als resultaat het ultieme WOW-effect!

Maretti Lighting: “Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”