Bijzondere LED toepassingen in de entree van hotel Van der Valk Utrecht | Maretti Lighting
De grote Embrace hanglampen by Osiris Hertman zijn echte eyecatchers | Maretti Lighting
Deze op maat gemaakte Dream by Kolenik volgt de lijn van de bank | Maretti Lighting
Duches kroon by HIP Studio, elegante verschijning in de grote ruimte | Maretti Lighting
Hot Koon by Piet Boon, Abe hanglamp by LOTZ Design | Maretti Lighting
Maatwerk tot in finesse, Dream kroon by Kolenik | Maretti Lighting
Sfeervolle verlichting in en om het huis | Maretti Lighting
Sprookjesachtig design uit eigen studio voor hotel Van der Valk Utrecht | Maretti Lighting
previous arrow
next arrow
Bijzondere LED toepassingen in de entree van hotel Van der Valk Utrecht | Maretti Lighting
Slider

Maretti Lighting | Design verlichting

Trendsettende design verlichting van Maretti Lighting geeft de woning een compleet andere uitstraling. Lichtarchitectuur bepaalt namelijk mede de sfeer en de uitstraling van een woning. Licht draagt voor een groot deel bij aan de beleving van de ruimte en is dus onmisbaar. Dankzij licht kunnen objecten worden benadrukt of juist geretoucheerd.

Betaalbare designverlichting

Onder het eigen merk worden diverse lichtarmaturen uitgebracht in samenwerking met vooraanstaande designers en architecten. Hierdoor blijft de organisatie altijd vernieuwend en kent ieder project zijn eigen unieke lichtarchitectuur. In de eigen fabriek in Almere worden de ontwerpen gerealiseerd door vakkundige medewerkers. Hierdoor blijft de designverlichting betaalbaar.

Zakelijke en particuliere verlichting

De organisatie heeft een enorme expertise op het gebied van verlichting voor elke branche. In hotels, restaurants, kantoren, winkelketens, wellness- en zorgcentra en particuliere villaprojecten is de verlichting van Maretti Lighting herkenbaar aanwezig. In samenwerking met toonaangevende interieurarchitecten als Piet Boon, Osiris Hertman, Marcel Wolterinck en Eric Kuster realiseert Maretti Lighting prestigieuze projecten wereldwijd.

___

Alle design verlichting van Maretti Lighting bekijken?

  • |

 

Hotel Utrecht

Het nieuwe Van Der Valk hotel in Utrecht is volledig gerealiseerd volgens het lichtplan van Maretti Lighting. Het lichtplan is sprookjesachtig mooi en geeft een luxueuze uitstraling aan het interieur. Vooral de verlichting in het restaurant en de lobby trekt de aandacht!

Mandali Retreat Center

In het mediterrane Italië is het Mandali Retreat Center gerealiseerd. De verlichting straalt serene rust uit en refereert aan een kloosterachtig dorp uit de Middeleeuwen. Ook met het natuurlijke licht is in dit project veel rekening gehouden dankzij grote raampartijen.

Restaurant Nacarat

De verlichting aan het plafond van dit restaurant op de vijfde etage van Hudson’s Bay geeft het gevoel alsof je onder een sterrenhemel dineert. Een sprookjesachtige sfeer is het resultaat!

Mediterrane tuin

Ook voor de tuin levert Maretti Lighting eersteklas verlichting. Dat is terug te zien in deze bijzondere tuin aan de Vinkeveense plassen. In het lichtplan zijn diverse bijzondere armaturen opgenomen. Deze eyecatchers geven in het donker extra sfeer aan de tuin!

Eigentijdse jaren ’30 villa

In deze villa is gebruik gemaakt van diverse soorten licht, namelijk natuurlijk licht van de grote raampartijen, maar ook ledverlichting op de eerste en tweede etage. Boven de keukentafel hangen  verschillende varianten van de Tommy hanglamp, een typisch HALA design.

Verbouwing maatwerk keuken

Het verlichtingsarmatuur in deze keuken is een waar kunstobject. De kleur van de designlampen is met zorg uitgekozen en volledig afgestemd op de tinten in de woning.

Familiehuis in Twente

Ook basisverlichting zoals spotjes zijn verkrijgbaar bij Maretti Lighting, zoals toegepast in de keuken van deze woning in Twente.

Droompaleis met ronde keuken

Vooral de verlichting van de bar en het zwembad zijn erg bijzonder in deze woning. Een door Kolenik ontworpen lamp, de Oak, hangt boven de eettafel.

Villa Nutopia

Deze prachtige villa is te vinden in het zonnige Portugal. De woning is volledig voorzien van alle techniek met een blik op de toekomst. Zo is het energiezuinig, beschikt het over onderhoudsvrije materialen en de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Ook de exclusieve verlichting is voldoet volledig aan dit ‘groene concept’.

Sfeerlicht in landelijke villa

Voor deze landelijke villa heeft de high end verlichting organisatie een lichtplan op maat gemaakt. Het meest opvallende lichtelement is toch wel de enorme Duchess kroon ontworpen door HIP Studio. Deze prachtige verlichting past volledig in de stijl van het interieurontwerp van Karin Clement.

Mediterraanse villa

Typerend voor deze meer dan riante villa, op een toplocatie in Spanje, is de uitzonderlijk strak vormgegeven architectuur. Maretti Lighting heeft de villa voorzien van een lichtplan dat uitgevoerd is tot in perfectie.

 

Maretti Lighting, Design verlichting, exclusieve verlichting, betaalbare verlichting, verlichting, the art of living

Maretti Lighting


“Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”

 

Maretti Lighting

___

Contactgegevens:

  • Maretti Lighting
  • Bolderweg 7
  • 1332 AX  Almere

Openingstijden
Maandag-vrijdag van 8.30-17.00 uur. Bezoek op afspraak geniet onze voorkeur. Buiten de openingstijden uitsluitend op afspraak.


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 04 | apr | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

vola, design kranen, exclusieve kranen, woonbeurs, woonevent, event, the art of living

VOLA


De Deense design kranen specialist VOLA ontwerpt tijdloze en moderne kranen.

dofine, windschoten, luxe wandbekleding, exclusieve wanddecoratie, bekleding, the art of living, event, woonbeurs

Dofine


Een luxe en exclusieve ruimte creëer je met de wanddecoratie van Dofine!

jasno, shutters, raamdecoratie, jaloezieën, interieurstek, event, woonbeurs, the art of living event, the art of living

JASNO


JASNO en Interieurstek zullen u alle mogelijkheden van shutters tonen op het event!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media