marmer keukenblad, Van Essen Keukens, donkere keuken, modern

  • Van Essen Exclusieve Keukens
  • Essenerweg 100
  • 3774 LC Kootwijkerbroek
  • Tel: +31 (0) 342 47 87 97
  • Tel. | Mail
  • Tel: +31 (0) 342 47 87 97
  • Info@vanessenkeukens.nl

Marmeren keukenblad | Van Essen Exclusieve Keukens

Als je een grote ruimte hebt waar de keuken moet komen, dan kan je eigenlijk niet anders dan voor een grote keuken gaan. Een grote ruimte vullen met een compacte keuken is gewoon een grote belediging voor je huis waar je altijd spijt van zult hebben. Deze huiseigenaren hebben hun vingers niet gebrand aan zo’n fout en hebben hun hele huis aangepast aan het keukenontwerp. Het resultaat is een gigantische keuken met een magnifieke kastenwand die volledig in de muur is gebouwd, zodat je een prachtig afgewerkt resultaat hebt en je keuken absoluut niet de ruimte domineert. Het marmeren keukenblad is hier de kers op de taart.

Complete wegwerking

Deze keuken met dik marmeren keukenblad is gemaakt met een strakke achterwand die een mooie brede omlijsting heeft met doorgang naar de bijkeuken. De deur is onzichtbaar weggewerkt en ook de open haard is verwerkt in deze strakke wand. De fronten zijn greeploos gemaakt met Tip On Servodrive en worden automatisch geopend door ertegenaan te drukken. De grote oven van Gaggenau is op ooghoogte geplaatst zodat er goed overzicht in de oven is. Een krukje pakken om in de oven te kunnen kijken is ondoordacht als je de keuken zelf samengesteld hebt. De oven is vrij uniek van vorm, dus dat hij een prominente plek heeft gekregen was een zeer goede keuze.

High class apparatuur

Verder zien we een ook van Gaggenau een mooie wijnkast. Deze wijnkast biedt ontzettend veel ruimte en is ook nog eens een parel om te zien. Met de subtiele binnenverlichting en de glazen deur die ook bekleed is met het hout van de wand creëer je een luxe uitstraling. Op het eiland ligt een marmeren keukenblad van Havanna Brown marmer. De bar is in kleur en afwerking van de fronten. De kookplaat is van Bora Professional waarbij de knoppen verdiept in het front zijn gemaakt.

Tekst: Online redactie The Art of Living
Fotografie: Van Essen Exclusieve Keukens

___

Van Essen Exclusieve Keukens

___

Meer projecten bekijken van Van Essen Exclusieve Keukens?