Marmer- of houtlook: keramische tegels met interessante uitstraling

Cerriva

Cerriva is specialist in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen. Op deze manier proberen ze evenwicht te creëren tussen mens, functie en ruimte. Hun tegels vormen de basis voor veel in- en exterieurs en zijn steeds vaker terug te vinden in steeds meer woningen, kantoren en andere gebouwen. Dit komt onder andere doordat de tegels in erg veel verschillende looks te verkrijgen zijn, zoals bijvoorbeeld marmer. De vier nieuwste merken waar Cerriva mee werkt hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Marmer, Keramiek, The Art Of Living

Bardelli Volume  

Volume is een decoratieve serie keramiek die onderdeel uitmaakt van het merk Bardelli. De serie is te herkennen door de driedimensionaliteit waarmee het wanden een uniek oppervlak geeft. Je kunt de wand door de bulks en volumes daadwerkelijk voelen. Door de serie te combineren met effen glanzende kleuren is hij geschikt voor ieder interieur, zelfs in een huiselijke omgeving.  

 

Marmer, Keramiek, The Art Of Living

Cotto d’Este Allure 

Het merk Cotto d’Este Allure, dat verkrijgbaar is bij Cerriva, heeft een nieuw serie; Allure. Deze serie heeft een marmer- natuursteen look en interpreteert daarmee de hardste en edelste materialen tot keramiek. Allure bestaat uit twee selecties; Heritage, dat lijkt op klassiek marmer en Scenique, dat kleuren kent die een stuk gewaagder zijn.  

Marmer, Keramiek, The Art Of Living

 Sant’Agostino Ricordi  

Ricordi is een serie van het merk Sant’Agostino met een schitterende houtlook. Toch is niets minder waar en bestaat de serie uit keramische tegels met opdrukken van onder andere een parketvloer. Deze tegels zijn in de mooiste patronen te leggen en zijn in vergelijking met een echte parketvloer erg goed te onderhouden. Dit maakt de serie erg geschikt voor zowel een modern of klassiek interieur.  

Marmer, Keramiek, The Art Of Living

Sant’Agostino Venistone 

Tot slot tonen we je ook nog graag de Venistone serie van Sant’Agostino. Dit is een collectie waarbij de Venetiaanse breccia-steen werd gereproduceerd tot een luxe keramische serie. Deze steensoort lijkt op meedere plaatsen gebroken te zijn en doet daarom denken aan marmer. De keramische versie is te verkrijgen in vijf basiskleuren, die aangevuld werden met Emerald en Gold.  

Editor: Media team

Datum: 18-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cerrina