previous arrow
next arrow
Slider

MarStyling

Mariëlle Stolk, eigenaresse en het creatieve brein achter MarStyling is het bedrijf begonnen nadat ze haar opleiding tot interieurdesigner had afgerond. Dankzij haar specialisaties in binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling biedt ze het totaalplaatje op het gebied van in- en exterieur. 

Interieuradvies voor een thuis

Een woning is een plek waar jij jezelf kunt zijn en jezelf thuis kunt voelen, de passie van Mariëlle is om dit gevoel te creëren in iedere ruimte van de woning. Samen met een team van professionals achter haar worden de prachtigste projecten gerealiseerd. Ontwerpen en details waar u zelf niet aan zou hebben gedacht maar precies past bij uw wensen en voorkeuren.

Persoonlijke begeleiding

Alle ontwerpen van de ontwerpster worden gerealiseerd samen met de klant. MarStyling begeleidt haar klanten door het volledige proces van het eerste advies gesprek tot aan de realisatie van de ontwerpen. Bij alle ontwerpen staan functionaliteit, originaliteit en creativiteit centraal. Maar uiteraard is er ook ruimte voor bijzondere wensen of voorkeuren van de opdrachtgever.

Zakelijk en particulier interieuradvies

Het bedrijf heeft al vele projecten gerealiseerd van woningen tot aan kantoorpanden. Het kantoor is gevestigd in Wijchen en vele opdrachtgevers zijn dan ook afkomstig uit Gelderland. Maar ook in Brabant, Limburg en over de grens heeft Mariëlle samen met haar bouwteam al vele gebouwen ingericht.

___

Alle woningen met interieuradvies van MarStyling bekijken?

 

Renovatie Frans huis

Een prachtig historische pand dat volledig opnieuw moest worden ingericht. In samenwerking met Van Oort Interieurs is er een volledig nieuwe woning gerealiseerd. Het huis heeft de typische Franse details behouden maar is compleet gemoderniseerd met de gemakken van het heden!

Woonkamerverbouwing

De woning voldeed helemaal aan de wensen van de bewoners, op de woonkamer na. Voor Mariëlle een uitdagende klus om een woonkamer te realiseren die in lijn is met de andere ruimtes van de woning. De stalen deuren die de woonkamer met de eetkamer verbinden geeft de ruimte een stoere uitstraling. In combinatie met de spijkerstof stoel en de leren kussentjes wordt er een industriële look gecreëerd.

Interieur met grijze keuken

De eigenaars hielden zich voor om het huis op te frissen wanneer de kinderen volwassen zijn. Het huis werd van binnen helemaal gestript, verbouwd en opnieuw in te richten. Het oude woonhuis kreeg een nieuw jasje met behulp van MarStyling.

 

MarStyling, interieuradvies, interieurstyling, binnenhuisarchitect, Mariëlle Stolk, the art of living

Mariëlle Stolk


“Het is mijn uitdaging om de onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.”

 

___

Contactgegevens:

  • MarStyling
  • Vormersesluisweg 3A
  • 6602 ND Wijchen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 28 | mrt | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media