previous arrow
next arrow
Slider

Martens Design

Martens Design, het bedrijf van Sam Martens, ontwerpt en produceert design spiegels op maat. Sam is al sinds 2010 actief in de badkamerbranche. Hij begon met werken in een badkamerwinkel, wat na het afronden van zijn HBO studie, resulteerde in een geslaagd ondernemingsplan over design spiegels. Martens Design onderscheidt zich door de unieke vormen en designs van de spiegels.

Stijlvolle designs

Martens Design heeft een uitgebreid assortiment aan design spiegels. Naast de populaire rechthoekige spiegels van het bedrijf, leveren zij ook ronde, hexagon en ovale spiegels. Alle spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met extra opties. De design spiegels zijn toepasbaar in iedere ruimte.

Maatwerk

Naast het standaard assortiment aan spiegels is het ook mogelijk om spiegels op maat te bestellen. Door de stijlvolle designs van het bedrijf, zal de spiegel een echte eyecatcher worden in het interieur!

____

Meer projecten bekijken van Martens Design?

  • |

Design spiegels

De echte interieurkenners weten ze feilloos eruit te pikken in een badkamercommerce: de meest exclusieve spiegels, inclusief LED-verlichting, spiegelverwarming en radio. Deze smaakmakers zijn vaak moeilijk te krijgen, maar Martens Design heeft veel tijd en energie gestoken in het creëren van volledige collecties high-end design spiegels.

Ovale spiegels

Deze smaakmakers zijn vaak moeilijk te krijgen, maar Martens Design heeft veel tijd en energie gestoken in het creëren van volledige collecties high-end design spiegels. Met een exemplaar van deze topdesigner weet je zeker dat je iets origineels in huis hebt gehaald.

Martens Design, spiegels, maatwerk, design spiegels

Martens Design 


“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand doet.

 ___

Contactgegevens:

  • Martens Design 
  • Neonweg 172
  • 1362 AE Almere


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | nov | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media