Martijn Walet Photography

Martijn Walet; Kunstenaar & Urban-Exploringfotograaf, heeft een passie voor bijzondere verlaten gebouwen, die vol zitten met historische verhalen. Ontdek de schoonheid van het verleden, ontdek de schoonheid van verval, ontdek de verhalen achter zijn unieke kunstwerken.

Projecten van Martijn Walet Photography

Informatie over Martijn Walet Photography


previous arrow
next arrow

“Het moment waarop ik naar een ‘nieuwe’ schoonheid loop ervaar ik een bepaalde sensatie. De transities die sommige fabrieken, kastelen, villa’s en kerken doormaken inde afgelopen decennia dat ze verlaten en vergeten zijn, geven mij een kick. Een “rush” om te ontdekken, een “rush” om het vast te leggen met mijn camera. Elke keer als ik een bepaalde locatie binnenloop, ben ik me bewust van de spullen die zijn achtergelaten bij het verlaten van het pand. Sommige zonder specifieke reden, andere om mij onbekende redenen. Elke locatie heeft zijn eigen rijke geschiedenis. Als de muren konden praten, zouden ze je een absoluut Hollywood-verhaal vertellen.” 

Een collectie van mijn beste werken word getoond in diverse galerieën.  Als gepassioneerd fotograaf en visuele verhalenverteller vind ik schoonheid en inspiratie in de wereld om mij heen. Met een scherp oog voor detail en liefde voor creatieve expressie streef ik ernaar momenten vast te leggen die emoties oproepen, nieuwsgierigheid opwekken en meeslepende verhalen vertellen.” 

Na eerdere samenwerkingen met diverse kunstenaars was hij jurylid bij het onderdeel urbexfotografie bij IDTV / RTL4 ‘Het perfecte plaatje’. Martijn Walet kunstenaar van het verlatene, van verhalen, ervaar de schoonheid van het verval. Ga mee op reis in zijn kunstwerken.