• De Houtsnip
  • Waaldijk 154
  • 4214 LE Vuren

Massief eiken vloer | De Houtsnip 

Wanneer je oog is gevallen op een houten vloer, klop je natuurlijk aan bij de specialist. In Gelderland is dat De Houtsnip, een mooi familiebedrijf dat gevestigd zit in het plaatsje Vuren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in houten vloeren, parketvloeren, duoplank vloeren en massief houten vloeren. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandelbij ieder project. Voor deze prachtige woning heeft De Houtsnip een massief eiken vloer mogen creëren en leggen.   

Brede planken 

De massief eiken vloer bestaat uit massief eiken planken van wel 280 mm breed. In de planken zitten mooie knoesten die bijdragen aan het karakter en de sfeer van de woning. De vloer is afgewerkt met een naturel olie. Deze olie zorgt voor een warme, levendige kleur. Daarnaast is samen met de klant een eiken designtafel ontworpen die het plaatje helemaal afmaakt. Doordat De Houtsnip niet alleen vloeren levert, maar ook meubels maakt, kunnen zulke prachtige combinaties worden gerealiseerd.   

Unieke houten vloer 

Zelf ook op zoek naar een unieke houten vloer? Wellicht komt de boomstamvloer dan wel in aanmerking. De vloer wordt zoals de naam al zegt gemaakt van boomstammen. Bij deze techniek blijft de vorm van de boom volledig intact. De overige ruimte in de vloer wordt opgevuld door middel van spieën. Een ambachtelijke vloer met karakter! 

Houten tafels 

Naast massief eiken vloeren beschikken ze bij De Houtsnip ook over een groot assortiment aan houten tafels. Vaak worden deze gecombineerd met stalen onderstellen. Dankzij het grote assortiment aan verschillende soorten hout zijn er veel opties mogelijk en is iedere tafel uniek! In overleg met de opdrachtgevers worden de mogelijkheden besproken en de ontwerpen gemaakt. Het is van belang dat de vloer past bij het hele interieur van de woning. Daarom wordt ook uitvoerig overlegd met de desbetreffende (interieur)architect.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Houtsnip

___

De Houtsnip, boomstamvloeren

___

Wil je meer projecten van De Houtsnip zien?