Maxim Winkelaar Architects, duurzaam bouwen, virtueel bouwen, gespecialiseerd team
Maxim Winkelaar Architects, duurzaam bouwen, virtueel bouwen, gespecialiseerd team
Maxim Winkelaar Architects
Maxim Winkelaar Architects
previous arrow
next arrow

Maxim Winkelaar Architects

Maxim Winkelaar is van Nederlands-Britse afkomst en schreef al op zesjarige leeftijd zijn droom in het dagboek van zijn zus. Architect wilde hij worden. Tijdens familievakanties was Maxim al bijzonder geïnteresseerd in gebouwen. Naast zijn studies Bouwkunde en Architectuur verdiepte hij zich ook in bouwhistorie en kunstgeschiedenis. Zijn bureau maakte in 2011 een droomstart.

Duurzaam bouwen

Bij Maxim Winkelaar Architects werkt een vast team gemotiveerde mensen vanuit hartje Amsterdam aan de ontwerpen voor het duurzaam bouwen en verbouwen van villa’s, woningen, appartementen, grachtenpanden en landhuizen in het hogere segment. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise, kennis en netwerk. Door onderling nauw samen te werken met een gezonde dosis plezier kan het bedrijf op een succesvolle en efficiënte wijze projecten realiseren.

Virtueel bouwen

Maxim Winkelaar neemt de opdrachtgever persoonlijk mee in het bouwproces door te luisteren, mee te denken en verschillende scenario’s te laten zien met behulp van artist impressions en animaties in 3D. Met het ‘virtueel bouwen’ worden belangrijke beslissingen eenvoudiger, overzichtelijker én leuker.

Meerwaarde

Voor elk project wordt een team van professionele, specialistische adviseurs samengesteld, zoals klimaatadviseurs, bouwtechnische constructeurs, bouwmanagers, tuinarchitecten en interieurstylisten. Maxim spreekt de taal van zowel het architectonisch ontwerp als de technische uitvoering. Samen met zijn werkervaring is zijn specifieke inzicht voor cultuurhistorische aspecten en ontwerpmogelijkheden van bestaande gebouwen van een belangrijke meerwaarde gebleken voor zijn opdrachtgevers.

____

Meer projecten van Maxim Winkelaar Architects bekijken?

  • |
  • |

Vakantievilla’s verlengstuk van royaal wonen

In de afgelopen decennia hebben we steeds meer van de wereld gezien. Denk je aan Bali, dan denk je aan witte stranden, palmbomen en een luxe resort. Bij Zuid-Afrika zie je zo een verblijf voor je in een van de beroemde safariparken. Elk vakantieland brengt zijn eigen sfeer en unieke ervaring mee. Maar waar denk je aan als je aan ons eigen land denkt? Wat is er zo kenmerkend aan onze natuur? Water natuurlijk. Architect Maxim Winkelaar is aan het werk gezet om unieke vakantievilla’s te ontwerpen in ons eigen mooie landje die een verlengstuk vormen van royaal wonen.

Maxim Winkelaar

Maxim Winkelaar Architects


“Door onderling nauw samen te werken met een gezonde dosis plezier kunnen wij op een succesvolle en efficiënte wijze projecten realiseren.”

___

Contactgegevens:

  • Maxim Winkelaar Architects
  • Keizersgracht 75
  • 1015 CE | Amsterdam


Web editor: Media team     |

Datum: 03 | apr | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

NOW.A Design Studio


NOW.A Design Studio NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media