Maxim Winkelaar Architects

Maxim Winkelaar is van Nederlands-Britse afkomst en schreef al op zesjarige leeftijd zijn droom in het dagboek van zijn zus. Architect wilde hij worden. Tijdens familievakanties was Maxim al bijzonder geïnteresseerd in gebouwen. Naast zijn studies Bouwkunde en Architectuur verdiepte hij zich ook in bouwhistorie en kunstgeschiedenis. Zijn bureau maakte in 2011 een droomstart.

Informatie over Maxim Winkelaar Architects


Maxim Winkelaar Architects, duurzaam bouwen, virtueel bouwen, gespecialiseerd team
Maxim Winkelaar Architects, duurzaam bouwen, virtueel bouwen, gespecialiseerd team
Maxim Winkelaar Architects
Maxim Winkelaar Architects
previous arrow
next arrow

Duurzaam bouwen

Bij Maxim Winkelaar Architects werkt een vast team gemotiveerde mensen vanuit hartje Amsterdam aan de ontwerpen voor het duurzaam bouwen en verbouwen van villa’s, woningen, appartementen, grachtenpanden en landhuizen in het hogere segment. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise, kennis en netwerk. Door onderling nauw samen te werken met een gezonde dosis plezier kan het bedrijf op een succesvolle en efficiënte wijze projecten realiseren.

Virtueel bouwen

Maxim Winkelaar neemt de opdrachtgever persoonlijk mee in het bouwproces door te luisteren, mee te denken en verschillende scenario’s te laten zien met behulp van artist impressions en animaties in 3D. Met het ‘virtueel bouwen’ worden belangrijke beslissingen eenvoudiger, overzichtelijker én leuker.

Meerwaarde

Voor elk project wordt een team van professionele, specialistische adviseurs samengesteld, zoals klimaatadviseurs, bouwtechnische constructeurs, bouwmanagers, tuinarchitecten en interieurstylisten. Maxim spreekt de taal van zowel het architectonisch ontwerp als de technische uitvoering. Samen met zijn werkervaring is zijn specifieke inzicht voor cultuurhistorische aspecten en ontwerpmogelijkheden van bestaande gebouwen van een belangrijke meerwaarde gebleken voor zijn opdrachtgevers.