MB Veranda

MB Veranda is specialist op het gebied van maatwerk overkappingen en veranda's. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor complete tuinkamers, pergola's, schuifwanden, schuifdeuren, zonwegen en lamellendaken. Op deze manier zorgen zij ervoor dat hun klanten optimaal kunnen genieten van het buitenleven en de mogelijkheid hebben tot het uitbreiden van de leefomgeving. Zij zijn deskundig als het aankomt op de verkoop, constructie en productie van aluminium profielen. Na jarenlang onderzoek, door te ontwikkelen en te testen heeft het bedrijf een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. Het zorgt ervoor dat woondromen in vervulling gaan, dat de aandacht voor details zichtbaar wordt en vakmanschap te herkennen is.

Informatie over MB Veranda


Slider 2
1L3A9459kopieren
Slider 3
Slider 1
Slider 4
Slider 5
1L3A9474kopieren
previous arrow
next arrow

Tevreden klanten

Hoewel MB Veranda werkt volgens een duidelijk systeem komt er nog meer bij kijken om de beste kwaliteit te blijven bieden. Dit betekent dat het bedrijf blijft innoveren om producten te blijven verbeteren. Door dit te combineren met een uitstekende service, kennen zij alleen maar tevreden klanten.

Ruim assortiment

MB Veranda is een specialist als het aankomt op de verkoop van aluminium overkappingen, tuinkamers, cubes, veranda’s, lamellendaken, zonwering en zonneschermen en pergola’s. MB Veranda is de marktleider in aluminium profielen.

Maatwerk

Dé specialiteit van MB Veranda is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment: van een lamellen overkapping tot aan een tuinkamer en glazen schuifwanden. Dit betekent dat zij iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Door te kiezen voor hun producten wordt ervoor gezorgd dat ieder stukje tuin zo optimaal mogelijk benut wordt. De tuin wordt een verlenging van het huis en dat zorgt ervoor dat meer gebruik gemaakt wordt van de buitenruimte. Het terras onder de overkapping is bijvoorbeeld de perfecte plek om overdag koel en ‘s avonds warm te zitten.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar het assortiment, de service of het vakmanschap van MB Veranda? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen of ervoor kiezen om één van de vestigingen op te zoeken. In Eindhoven vind je de hoofdvestiging, maar daarnaast hebben ze ook een vestiging in Deventer en zijn ze actief op de Duitse markt.