MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

MBI De Steenmeesters

De Steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere leefomgeving; in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Vanuit de productielocaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw-Lekkerland en de verkoop- en opslaglocaties in Duitsland en België werken zo’n 400 steenmeesters elke dag aan kwalitatief hoogwaardige producten voor bestratings- en geveloplossingen. Dit doen zij zowel voor publieke- als private toepassingen.

Werkveld

Productontwikkeling vindt plaats vanuit de gedachte dat de (openbare) ruimte bijdraagt aan bredere maatschappelijke doelen zoals comfort, veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Het werkveld van MBI is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte als het gaat om; wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Dankzij decennia aan ervaring weten zij een breed een breed assortiment aan artikelen succesvol te implementeren in alle deze toepassingsgebieden die grofweg zijn ingedeeld naar Tuin, Bouw en Infra.

Partners

Daarbij putten zij ook uit de ervaring van een breed partnernetwerk zoals Wienerberger, ACO en Beamix. Dankzij een exclusieve samenwerking met het internationale merk Mirage is het keramische buitenlandschap verandert. Dit 2 cm dikke assortiment, compleet met complementaire elementen zoals zwembadranden is op projectbasis verkrijgbaar. Daarnaast is er een veelzijdig 3 cm dik assortiment aan keramische buitentegels voor esthetische toepassingen.

Advies

Voor advies kunt u terecht voor een online gesprek op www.mbi.nl/online-adviesgesprek/ of kunt u een bericht sturen naar adviesteam@mbi.nl.

____

Meer projecten bekijken van MBI De Steenmeesters ?

 

Tegels van keramiek

De keramiek van Mirage is exclusief verkrijgbaar via MBI De Steenmeesters, die al jarenlang een nauwe samenwerking heeft met Mirage.Het exclusieve assortiment isop projectbasisverkrijgbaar.

Complementaire tuinbestrating

Om tot een fraai tuinontwerp te komen zijn er een heleboel keuzes te maken. Zelfs als je je beperkt tot het tuinbestrating, zijn er al veel knopen door te hakken. Veelal geeft men de voorkeur aan een ‘seamless geheel’ wat perfect bij elkaar past. Zonder storende overgangen in materiaalsoort, design of kleur.

Oude hoeve getransformeerd naar moderne villa

De villa strekt zich in de breedte uit over het ruime perceel en is aan alle kanten open. Alle woondelen bevinden zich op het gelijkvloers en vormen samen een geheel waarin plaats is voor samenzijn, ontspannen, sporten maar ook werken.

MBI De Steenmeesters

MBI De Steenmeesters


Voor een mooie, comfortabele en duurzame buiten-leefomgeving

 ___

Contactgegevens:

  • MBI De Steenmeesters
  • Haatlandhaven 11
  • 8263 AS Kampen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | mrt | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Insight Out

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

markilux

Markilux


Markilux staat voor “design made in Germany” innovatieve en hoogwaardige kwaliteit in zonweringsproducten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media