MBI De Steenmeesters

De Steenmeesters van MBI zijn toegewijd aan het verbeteren van onze leefomgeving, met speciale aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Dagelijks werken er ongeveer 500 Steenmeesters op verschillende (productie)locaties in Veghel, Kampen, Aalst, Nieuw-Lekkerland, Ede evenals verkoop- en opslaglocaties in Duitsland en België, aan hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen. MBI is er voor zowel publieke als particuliere projecten.

Projecten van MBI De Steenmeesters

Informatie over MBI De Steenmeesters


MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
MBI De Steenmeesters
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

De productontwikkeling van MBI is gebaseerd op het idee dat de (openbare) ruimte moet bijdragen aan bredere maatschappelijke doelen, zoals comfort, veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. MBI richt zich op alle aspecten van de buitenruimte, waaronder wonen, wegen, winkelen, werken en welzijn. Met tientallen jaren ervaring hebben ze met succes een uitgebreid assortiment producten geïntroduceerd in deze toepassingsgebieden, die grofweg zijn onderverdeeld in de categorieën Tuin, Bouw en Infra. “Sinds 2022 is MBI ook actief in de binnenruimte, waar MBI een groothandel is van hoogwaardige keramische vloer- en wandtegels. Dit doet MBI onder hun eigen merklabel genaamd CeraVision®.

MBI onderscheidt zich door de brede aanpak, waarbij MBI zowel binnen als buiten een totaalconcept kan bieden. Met divisies gericht op bouw, infra, tuin en nu ook binnen, is MBI in staat om een uitgebreid scala aan betonnen en keramische oplossingen te leveren. Dit unieke vermogen maakt MBI de grootste importeur van keramiek in Nederland. Of je nu je tuin wilt opknappen, de buitenkant van je huis wilt transformeren, of je badkamer een nieuwe uitstraling wilt geven, met MBI is er een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik!