Aluminium kozijnen | Schuco, the art of living

Meer dan slechts een goed uitzicht met aluminium kozijnen | Schüco

Schüco is een toonaangevende systeemleverancier van hoogwaardige raam-, deur- en gevelsystemen. De producten van Schüco worden wereldwijd veelvuldig toegepast en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. In deze modern-landelijke woning leverde en monteerde de firma Lieftink Geveltechniek uit Alphen aan den Rijn de Schüco raamsystemen die bestaan uit aluminium kozijnen.

Rieten dak: Pape Rietdekkers. Aluminium kozijnen: Schüco. Rieten dak: Pape Rietdekkers. Architect: iTX Bouw. Consult BVAannemer: M-Frame Staalframebouw. Gevelfabrikant: Lieftink Geveltechniek.

Aluminium kozijnen | Schuco, the art of living

De details maken het verschil

In de wereld van Schüco zijn de mogelijkheden oneindig. De systemen zijn volledig modulair opgebouwd en dat betekent dat Schüco custom made elke vorm en elke wens kan realiseren. In deze woning is gekozen voor een verdiept liggende vormgeving, zodat de modern-landelijke stijl van het exterieur perfect tot zijn recht komt. Bij een woning waarin kwaliteitsproducten de boventoon voeren, zoals een marmeren badkamer, eikenhouten maatwerkmeubelen en luxe apparatuur, mogen raam- en deurkozijnen van hoge kwaliteit niet ontbreken. De architect van deze woning koos daarom in samenspraak met de bewoners voor aluminium kozijnen van Schüco, die niet alleen een meerwaarde zijn voor de vormentaal van de woning, maar ook de bewoners een betrouwbaar en veilig gevoel geven.

Ruwbouw & buitenschilderwerk: LT Afbouw.

Aluminium kozijnen | Schuco, the art of living

Slank & slim

Schüco-kozijnen zijn slank qua vorm en kunnen worden afgewerkt in onder meer een industriële staallook of moderne, kubistische stijl. In welke stijl dan ook, Schüco heeft een passende oplossing, die de verwachtingen van de gebruikers op tal van fronten overtreft. De systeemoplossingen beschikken naast een slanke vormgeving, ook nog eens over tal van vernieuwingen. Dat maakt de raam- en deurkozijnen nog comfortabeler en veiliger. Wat dacht je van een slimme aansluiting op domotica? Heb je het raam opengezet voor wat frisse lucht, maar begint het opeens flink te regenen en te waaien? Of detecteren de sensoren te veel kou waardoor de verwarming aanslaat? Dan worden jouw aluminium kozijnen van Schüco automatisch gesloten. Ook wanneer de kozijnen of schuifdeuren een dusdanig formaat hebben dat ze te zwaar zijn om ze handmatig te openen, is domotica dé uitkomst!

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Evelien de Raaff, geschreven voor magazine nr.3 2021
Fotografie: Dré Wouters

____
Wil je meer zien van Schüco Nederland?


Web editor: Rob van Sambeeck     |

Datum: 11 | aug | 2021


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media