Meer zwemplezier met trainingsapp voor smartwatch 

BINDER

Sinds kort kan de nieuwe BINDER24-app worden gedownload. Met dit programma kunnen zowel de turbinezweminstallaties alsook de ledverlichting van BINDER comfortabel worden bediend. De app biedt meer functies dan de voorgaande versie HydroStar Next en is ook geschikt voor de smartwatch van Apple. Deze digitale uitbreiding zorgt ervoor dat alle BINDER zwembaden garant staan voor nóg meer luxe, gemak en plezier.  

Drie moeilijkheidsniveaus 

De BINDER24-app is de opvolger van de HydroStar-Next-app. Net als met HydroStar Next kan de gebruiker ook met de BINDER24-app de turbinezweminstallaties en de led-verlichting van BINDER bedienen en eigen trainingsprogramma’s samenstellen. Nieuw zijn daarentegen de vooraf ingestelde trainingsprogramma’s met drie moeilijkheidsniveaus: wie geen eigen trainingsprogramma wil maken, kan nu kiezen tussen de opties Heuvel, Interval, Uithoudingsvermogen, Power en Piramide. Alle programma’s kunnen worden gepauzeerd en na de training op basis van verschillende criteria worden gefilterd.  

Eenvoudige koppeling 

In tegenstelling tot HydroStar Next, kan de BINDER24-app niet alleen op smartphones en tablets worden gebruikt, maar ook op de smartwatch van Apple. Hiervoor hoeft de app alleen op een iPhone of iPad te worden geïnstalleerd die met de smartwatch is gekoppeld. Aansluitend wordt de app op het mobiele apparaat gestart en kan de turbinezweminstallatie worden bediend. De installatie van de BINDER24-app op de smartwatch van Apple verloopt ofwel automatisch of kan in de watch-app op de iPhone of iPad handmatig worden uitgevoerd.  

Over BINDER  

BINDER GmbH & Co. KG uit het Duitse Hameln is gespecialiseerd in de productie van buismotoren voor zwembadafdekkingen. Op basis van zijn uitgebreide kennis en decennialange ervaring, ontwikkelde het familiebedrijf de door turbines aangedreven tegenstroominstallaties HydroStar en EasyStar, die voor een natuurlijk zwemgevoel in het zwembad zorgen. Anders dan pompgestuurde tegenstroomsystemen zorgt HydroStar voor een brede, gelijkmatige stroming die het hele lichaam omsluit. De installatie is eenvoudig te installeren, werkt energie-efficiënt en kan ook zonder problemen achteraf in bestaande zwembaden worden geïnstalleerd.  

Editor: Media team

Datum: 03-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: BINDER