Meesters in de Tuinen, event, Trivium, tuinevenement, tuinbranche

Meesters in de Tuin | Event

Op 17 oktober vindt alweer de vijfde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event. De absolute top van de tuinbranche komt tijdens dit evenement bij elkaar om hun vakkennis met jou te delen. In het Inspyrium te Cuijk zullen meer dan 50 exposanten aanwezig zijn waarbij je enorm veel inspiratie op kunt doen op het gebied van tuinen. Dit is hét evenement waar je als professional, in dit vakgebied, een kijkje moet nemen!

Perfecte ontmoetingsplek

Het Meesters in de Tuin event is een plek waar de beste hoveniers, tuinontwerpers en tuinarchitecten bij elkaar komen. Er worden volop innovatieve ideeën gedeeld, maar er is ook tijd voor een hapje en drankje. Dit is dé plek om inspiratie op te doen en te netwerken met de grootste spelers van de Benelux.

Meesters in de Tuinen, event, Trivium, tuinevenement, tuinbranche

Kwekerij Safari

Het is mogelijk om tijdens het evenement mee te gaan op excursie door een 450ha grote boomkwekerij van Ebben. Door middel van een Amerikaanse schoolbus, fietsen of 4×4 terreinwagens kan de grote kwekerij, met bijzondere meerstammige bomen, verkent worden.

Meesterlijk niveau

Het evenement streeft er ondanks de groei naar om op ‘’Meesterlijk’’ niveau te blijven. De sfeer en kwaliteit blijven uniek, inspirerend en verrassend. Daarnaast heeft het evenement een dag vullend programma van ochtend tot avond. De plenaire opening vindt plaats om 13:00 uur en wordt gedaan door niemand minder dan Niels in ’t Veen en Jan van Setten.

Ben jij al enthousiast en wil je graag bij dit exclusieve evenement aanwezig zijn? Bestel dan hier je tickets. We zien je graag volgende week!

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Meesters in de Tuin

____

  • |
  • |