Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
Meker Tuinen
previous arrow
next arrow

Meker Tuinen

Meker Tuinen is al sinds 30 jaar een begrip door heel Nederland maar ook in het buitenland weten ze het hoveniersbedrijf te vinden. Momenteel is het bedrijf gevestigd in Nijkerkerveen, vlakbij Amersfoort maar de wortels liggen toch nog wel in Het Gooi. 

Internationaal tuinontwerp

Zo heeft Meker Tuinen al vele projecten mogen realiseren. Van een stadstuin in het hartje van Amsterdam tot een grote park tuin in Frankfurt en een landgoed in Zweden. De aanvragen liegen er niet om, de organisatie is een geoliede machine die loopt als een trein.

Tuinaanleg & onderhoudsadvies

Samen met een vakkundig team dat precies weet wat er moet gebeuren worden de projecten uitgevoerd. Aan het hoofd van de organisatie staan Bas van Elteren en Christel van Riemsdijk. Naast de aanleg van tuinen kan men hier ook terecht voor advies omtrent onderhoud van de tuin. Onderhoud is immers net zo belangrijk om de tuin het hele jaar door mooi te behouden.

___

Meer projecten van Meker Tuinen bekijken?

 

Showroom Kabaz

Kabaz Architecten besloot voor de bouw van hun showroom in zee te gaan met Gooisch hoveniersbedrijf Meker Tuinen. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Zo is er gebruik gemaakt van stalen poten voor de tafels en stoelen om de sfeer van binnen door te voeren naar buiten.

Landelijke nieuwbouw

Christel ontwierp voor deze prachtige nieuwbouw woning een bijpassende tuin. De tuin is precies in harmonie met het interieur van de woning. Een buitenkeuken met een Big Green Egg-barbecue geeft de tuin echt een vakantiegevoel!

Landhuis met internationale allure

In samenwerking met tuinarchitect Wim Verzantvoort werd deze tuin voor dit enorme landhuis gerealiseerd. Opvallend aan het exterieur van deze woning is toch wel de oprit die in plaats van een keerwand opgestapelde boomstammen als zijde heeft.

 

Bas van Elteren, Meker Tuinen, tuinaanleg, tuinontwerp, the art of living

Bas van Elteren


“Meker Tuinen is een geoliede machine die draait als een trein, met een fantastisch team waarmee we alle vakkennis in eigen huis hebben.”

 

Meker Tuinen, tuinontwerp, tuinaanleg, bas van elteren, the art of living

 

___

Contactgegevens:

  • Meker Tuinen
  • Domstraat 20a
  • 3864 PP Nijkerkerveen