Hotbath, douche, the art of living, bad

  • Hotbath BV
  • Jan van Galenstraat 25
  • 3115 JG Schiedam

Met deze douches wordt je badkamer een mini-wellness | Hotbath

Badkamers van tegenwoordig kunnen zo door voor een volwaardige mini-wellness met luxueuze materialen en exclusieve tegels.  Een prachtige inloopdouche met bijzondere kranen hoort hier uiteraard ook bij!  Een  doucheset  is de finishing  touch  van een inloopdouche en op dat vlak valt er veel te kiezen bij  Hotbath. Een  doucheset  kun je helemaal aanpassen naar jouw smaak en persoonlijke wensen. Hou je van een trendy  doucheset  in  mat zwart, koper of  rosé  goud dan zit je met  Cobber  helemaal  goed. Ben je meer op zoek naar een tijdloze kraan, denk dan eens aan kranenserie  Laddy.

Hoofd- en handdouche apart of tegelijk aan

Cobber is één van de populairste kranenseries van Hotbath en een echte aanwinst in jouw inloopdouche. Kies bijvoorbeeld voor een complete thermostatische doucheset (IBS20) met twee stopkranen. Dit betekent dat de hoofd- en handdouche tegelijk aangezet kunnen worden, maar ook los van elkaar te gebruiken zijn. Ook kan de moderne set op verschillende manieren gemonteerd worden, zodat deze perfect aansluit op de indeling van jouw badkamer en persoonlijke wensen. Liever een grotere hoofddouche, driestanden handdouche of een plafondbuis in plaats van een wandarm? It’s up to you! Heb je de ruimte en sta je regelmatig tegelijk onder de douche met je partner, dan is een dubbele douche een echte aanrader. Het zorgt voor een luxe hotelgevoel in je eigen huis.

Pure  wellness  in  je badkamer

De serie Mate zorgt voor een extra wellness beleving in de badkamer. De douches hebben een strakke vormgeving, een chique uitstraling en kunnen worden uitgebreid met allerlei luxe functies. Denk aan douches met een cascade uitloop (waterval), een warme nevelfunctie en masserende bodyjets. Een aantal hoofddouches zijn uitgerust met ledverlichting. Je kunt kiezen uit ronde of vierkante inbouwdouches die in het plafond worden verwerkt, maar ook voor een hoofddouche met een wandarm of plafondbuis. De serie Mate bevat zelfs een hoofddouche waar bluetooth speakers in zijn verwerkt.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Hotbath

____

____

Meer projecten bekijken van Hotbath?