Met een lamellendak binnen met buiten verbinden 

CORNELS

‘Verbind buiten met binnen’, de pay off van CORNELS, is duidelijk zichtbaar bij dit luxe appartement. De binnen- buitenverbinding is hier letterlijk en figuurlijk doorgevoerd, zowel in de beleving van de ruimte als in de stijlvolle uitstraling van het prachtige interieur en exterieur. Hier is een exclusief lamellendak gerealiseerd op het balkon, inclusief balkonbeglazing. Eigenlijk heb je hierdoor een complete living erbij. In de winter houd je het lamellendak dicht, maar geniet je intens van het royale uitzicht 270 graden. Bij elk winterzonnetje is het heerlijk vertoeven hier. Zodra de lente aanbreekt, schuif je met gemak de glazen panelen weg en open je met één druk op de knop de lamellen boven je op een schuine stand. Zodra het echt kan, gooi je de hele boel open en heb je je originele balkon weer terug.  

 Panoramisch zicht 

Door te gaan voor een lamellendak en terrasbeglazing geniet je veel vaker van het prachtige uitzicht: zowel landelijk op de schapen van de Hoeksche waard als een panoramisch zicht op de schepen over rivier de Dordtse Kil. Zelfs in de winter is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle tuinkamer die is gecreëerd op het terras. Het lamellendak POLLUX uit de CORNELS® Elite serie is ingebouwd in het bestaande terras van dit nieuwbouwproject. Mede doordat het terras voorzien is van glazen schuifwanden en heaters, ontstaat er al op de koude dagen een comfortabele verlenging van de woonkamer waar de bewoners ’s morgens vroeg al genieten van een kop koffie.

Inclusief avondverlichting 

Het lamellendak in gesloten stand zorgt voor welkome schaduw op warme zomerdagen op dit zuidelijk gelegen terras en op zonnige lentedagen schuift het dak met een druk op de afstandsbediening open om volop van de zon te kunnen genieten. Aan de lange avonden is ook gedacht: de overkapping is uitgevoerd met led-omlijning voor fraaie avondverlichting.   

De verhuizing naar dit luxe nieuwbouwappartement was een grote stap van de bewoners die voorheen vrijstaand en heel landelijk hebben gewoond; een stap waar zij dankzij het verbinden van buiten met binnen elke dag volop van genieten.   

  

Editor: Media team

Datum: 10-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: CORNELS