Metaal-Art

Metaal-Art, dat is metaalbewerking op het hoogste afwerkingsniveau – zonder concessies op kwaliteit en zonder het praktische nut uit het oog te verliezen. Met een passie voor staal, design en interieur maken we de meest bijzondere eyecatchers.

Informatie over Metaal-Art


Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
slider5
Slider7
Slider9
previous arrow
next arrow

Bijzonder

Het liefst maken we stalen trappen, deuren of balustrades. Maar we zijn zeker ook te porren voor maatwerk meubilair, lampen, of stalen wandbekleding. Vaak combineren we metaalsoorten met andere duurzame materialen, zoals massief eiken, glas of zelfs leer. Als het maar bijzonder wordt!

Afwerking

Als liefhebbers van interieur weten we dat het product valt of staat bij de afwerking. Of het nou gaat om constructie, plaatwerk, deuren of balustrades, je kan er op vertrouwen dat we alle aandacht besteden aan de afwerking. Als echte perfectionisten vertrouwen we alleen onze eigen naadloze, strakke metaalbewerking. Daarom werken we niet met tussenmannetjes, maar voeren we alle werkzaamheden zelf uit.

Eigen ideeën

We vertellen je graag meer over de meest unieke, duurzame en veilige oplossing. Het ontwerpen en produceren doen we gewoon zelf, vanuit onze productiehal in Amersfoort. En het monteren gebeurt altijd door eigen personeel. Maar allereerst: we horen graag meer over jouw ideeën. Kom je binnenkort eens langs?