Metalfire

Metalfire beschikt over een eigen machinepark waardoor onze haarden voor 100% gemaakt kunnen worden in eigen atelier te Evergem. Met een eeuwig brandende passie voor schoonheid bouwen wij innovatieve haarden, gekenmerkt door een air van grandeur. Het is dankzij deze toewijding dat Metalfire-haarden nu verdeeld en gebruikt worden over de hele wereld. Met het Metalfire-ontwikkelingsprogramma houden we onze wereldwijde verdelers op de hoogte en bieden we hen de mogelijkheid de beste service te verlenen.

Informatie over Metalfire


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Architecturale haarden

De warmte van onze architecturale haarden meet je niet in graden. Dankzij hun design, vakmanschap en passie stralen onze creaties een zekere warmte en gezelligheid uit. Met ons professioneel managementteam en ons groeiend aantal internationale verdelers willen we wereldwijd mensen samenbrengen en vuur voor gesprekken leveren, tot ver in de toekomst.

Schoonheid

Wij brengen met onze architecturale haarden de warmte en de esthetische waarde van vuur naar de woonkamers. Op natuurlijke wijze vullen ze de schoonheid van hun omgeving aan.