Metalura: al 15 jaar grensverleggend in glas en aluminium

Metalura

Metalura start in 2008 als een klein staalconstructiebedrijf, waarna het bedrijf zich verder ontwikkelde tot een specialist op gebied van duurzame aluminium en glasoplossingen. Omdat het bedrijf goed liep en de huidige locatie te klein werd, verhuisden ze in 2012 naar een nieuwe locatie waar zij doorgroeide tot het bedrijf zoals we dat nu kennen. Dat Metalura in 2008 begon betekent dat het bedrijf in 2023 alweer 15 jaar bestaat en daarom zal dit jaar in het teken staan van een feestelijk jubileum. Daarom organiseert het bedrijf een aantal bijzondere evenementen en zullen zij jaardoor mooie acties opzetten. Hierbij zal vooral aandacht geschonken worden aan de buitenleven producten van Metalura. We vertellen je er graag meer over.

Luxe tuinkamers

De slimme glassystemen van Metalura zijn opgebouwd uit glas en duurzaam aluminium. Ze maken het eenvoudig om fijne tuinkamers te creëren. Het wordt hierdoor een lichte, mooie ruimte die als extra vertrek aan de woning inzetbaar is voor diverse doeleinden. Het is de ideale plek om samen met vrienden samen te komen of om even volledig in te ontspannen. Naast deze luxe tuinkamers en terrasoverkappingen produceert Metalura ook balkonbeglazing en glazen wandsystemen, waarmee de buitenruimte volledig af te sluiten is. Door de producten van Metalura kun je jaardoor van het buitenleven genieten.

Aluminium, kozijnen, Metalura

Eigen productie

Alle producten van het bedrijf worden ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen fabriek. Dit betekent dat zij altijd maatwerk kunnen leveren. De grondstoffen en andere materialen die hiervoor nodig zijn worden gehaald bij Nederlandse leveranciers. Dit omdat Metalura alleen zo de belofte van grensverleggend glas en aluminium waar kan maken. Ook biedt het de mogelijkheid om verder door te blijven ontwikkelen. Zo hebben zij het afgelopen jaar de tuinkamers; Comfort, Linea en Arioso gerealiseerd. En ook in het jubileum jaar staan diverse nieuwe producten op de agenda.