previous arrow
next arrow
Slider

Metalura

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten, elke dag, in elk seizoen. De collectie slimme glassystemen is verrassend breed: van onderscheidende terrasoverkappingen tot perfect sluitende en comfortabele tuinkamers. Ontdek ook de hoogwaardige balkonbeglazing, unieke glazen wandsystemen en winschermen. Voor elke situatie een passende oplossing.

De vrijheid om te genieten van elke dag

Het is de passie van Metalura  jou 365 dagen per jaar te laten genieten van het buitenleven. Vanuit je balkonkamer, terraskamer of tuinkamer… je even heerlijk terugtrekken uit de hectiek van alle dag. Een buitenruimte met veel licht en uitzicht om ongestoord te mijmeren, mediteren, een boek te lezen of voor een ontbijt in de vroege ochtendzon. Geen last van de wind of regenachtig weer, lekker beschut genieten in jouw beschermde buitenruimte. Ongeacht de weersomstandigheden profiteer je optimaal van het buitenleven, dankzij de slimme glassystemen van Metalura.

Ambacht en maatwerk

In de gehele werkwijze van Metalura staan ambacht en maatwerk centraal. Het bedrijf garandeert een oer-Hollandse kwaliteit vanaf de grondstofkeuze tot het productieproces in de eigen fabriek te Alblasserdam. Het gaat echter verder, want ook onze verkoopadviseurs en montageteams die bij je thuiskomen omarmen allemaal een zorgeloze ervaring. In het Experience Center in Albasserdam staat een breed pallet aan buitenoplossingen opgesteld. Hier ervaar je waarheidsgetrouw wat allemaal mogelijk is. Bent jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan het Experience Center waar je gastvrij ontvangen wordt.

___

Meer projecten bekijken van Metalura?

Metalura

Metalura


“Glassystemen op maat: voor elk terras, tegen de achtergevel, in de tuin of meters hoog op een balkon

 ___

Contactgegevens:

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Airspot

Airspot


Airspot is een flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen…

Umbris


Het Umbris lamellen dak: een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media