previous arrow
next arrow
Slider

Metalura

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten, elke dag, in elk seizoen. De collectie slimme glassystemen is verrassend breed: van onderscheidende terrasoverkappingen tot perfect sluitende en comfortabele tuinkamers. Ontdek ook de hoogwaardige balkonbeglazing, unieke glazen wandsystemen en winschermen. Voor elke situatie een passende oplossing.

De vrijheid om te genieten van elke dag

Het is de passie van Metalura  jou 365 dagen per jaar te laten genieten van het buitenleven. Vanuit je balkonkamer, terraskamer of tuinkamer… je even heerlijk terugtrekken uit de hectiek van alle dag. Een buitenruimte met veel licht en uitzicht om ongestoord te mijmeren, mediteren, een boek te lezen of voor een ontbijt in de vroege ochtendzon. Geen last van de wind of regenachtig weer, lekker beschut genieten in jouw beschermde buitenruimte. Ongeacht de weersomstandigheden profiteer je optimaal van het buitenleven, dankzij de slimme glassystemen van Metalura.

Ambacht en maatwerk

In de gehele werkwijze van Metalura staan ambacht en maatwerk centraal. Het bedrijf garandeert een oer-Hollandse kwaliteit vanaf de grondstofkeuze tot het productieproces in de eigen fabriek te Alblasserdam. Het gaat echter verder, want ook onze verkoopadviseurs en montageteams die bij je thuiskomen omarmen allemaal een zorgeloze ervaring. In het Experience Center in Albasserdam staat een breed pallet aan buitenoplossingen opgesteld. Hier ervaar je waarheidsgetrouw wat allemaal mogelijk is. Bent jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan het Experience Center waar je gastvrij ontvangen wordt.

___

Meer projecten bekijken van Metalura?

 

 

  • |

 

Een glassysteem voor daglicht

Ramen, ze zijn als het ware de ogen van je woning. Je kunt erdoor naar buiten kijken, maar de buitenwereld ook naar binnen. Metalura maakt het mogelijk om dankzij ramen zowel binnen als buiten te kunnen zijn. Hoe? Door slimme glassystemen in te zetten om jouw huis een verlengstuk te bieden naar buiten.

Riante zwembadoverkapping

Wat doe je als je een gigantisch zwembad in je achtertuin hebt liggen, maar je er eigenlijk veel te weinig gebruik van maakt vanwege het onbetrouwbare weer in Nederland? Dan laat je hem overkappen door Metalura.

Verlengde woonkamer door terras met glassystemen

De meeste woonkamers missen toch vaak ruimte en daglicht. Een simpele oplossing hiervoor is er vaak niet. Toch hoef je niet een complete verbouwing aan te gaan om deze twee wensen te realiseren. Een overkapping met glassysteem is geen ingrijpende verbouwing, maar levert wel ontzettend veel op.

Heerlijk buitenleven door terrasbeglazing

Deze overkapping fungeert als ontspanningsruimte. Het mooie ervan is dat je echt even helemaal weg bent van thuis, omdat de ruimte zich achterin de tuin bevindt. De terrasbeglazing van Metalura zorgt ervoor dat het hier optimaal genieten is, weer of geen weer.

Dineren in een tuinkamer; ongekend genieten

Gemak en beleving wint meer dan ooit terrein, blijkt uit de meest recente onderzoeken. We willen vaker buiten de deur eten en zoeken daarmee graag de gezelligheid op. Voedingscoaches geven aan dat eten voor verbinding zorgt. Een mooi bijkomend voordeel is dat alle zintuigen op scherp worden gezet, waardoor je een aangename beleving hebt.

Magnifieke terrasbeglazing

Het resultaat is een huis waarin het wooncomfort op alle vlakken is verhoogd terwijl het visueel aantrekkelijke van de vorm, het dak en de tuin extra in de verf zijn gezet door De Appelboom, het adres voor bouwbegeleiding en design. Vooral de enorme wand terrasbeglazing van Metalura is echt een kijkje waard!

Nieuwbouw villa met natuurlijke uitstraling

Deze bungalow trekt alle aandacht naar zich toe door de verbluffende natuurlijke uitstraling. De nieuwbouwvilla heeft een strakke look & feel is gelijkvloers.

Landelijke villa

Veel mensen worden verliefd op een huis, sommigen op een plek. De bewoners van deze landelijke villa ontdekten in de eerste jaren na aankoop dat hun woning meer mankementen bevatte dan was aangenomen. Ze besloten alsnog tot een grondige verbouwing. Nog steeds een plek om verliefd op te worden, en nu ook een huis.

Overkapping met uitstraling

Een overkapping zorgt ervoor dat de woonoppervlakte wordt vergroot. De woon- of eetkamer wordt namelijk verlengd naar buiten waar je dankzij de unieke glassystemen van Metalura bij zowel warme zomeravonden als regenachtige herfstdagen van kunt genieten. Ook bij dit project van Metalura heeft de overkapping voor een extra woonruimte gezorgd die op het gebied van stijl ook nog eens perfect bij de uitstraling van de woning past.

Tuinkamer in eigen stijl

Een tuinkamer van Metalura is een mooie ruimte met veel glas en veel licht waarin je het hele jaar kunt ontspannen en genieten van de tuin, aangenaam beschut en uit de wind. Ook is het voordeliger dan een uitbouw – zowel qua bouwtijd als kosten- en flexibeler dan een serre.

Glazen poolhouse

Didier Raman is Salesmanager België bij Metalura: “Als specialist in glassystemen weten we bij Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten; elke dag, in elk seizoen. Bij Metalura staat innovatie centraal. Eigenlijk zijn alle projecten maatwerk, al is het ene project specifieker en complexer dan het andere, bijvoorbeeld toen we het verzoek kregen om een luxe zwembadoverkapping te ontwikkelen voor een bestaand zwembad.”

Slim wandsysteem

Twee jaar geleden kwam de eigenaar op het idee om een overkapping te maken tijdens de ruwbouw van zijn huis. Hij wilde dat deze overkapping met veel glas gemaakt zou worden. Hij schakelde hierbij de hulp in van Metalura. Metalura is de specialist in slimme glassystemen voor buiten, met onder andere dit prachtige wandsysteem.

Tevreden klanten over tuinkamer

Elk bedrijf vindt het fantastisch om in gesprek te gaan met tevreden klanten, zo ook Metalura. In dit artikel willen we graag een aantal tevreden klanten aan het woord laten over de diensten van dit mooie bedrijf, mocht je ook interesse hebben in een glazen tuinkamer of balkonbeglazing.

Kwalitatief glassysteem

Steeds meer mensen die in een appartement wonen, kiezen voor balkonbeglazing. Het verschil met Metalura en andere balkonbeglazingsaanbieders is dat het glas per paneel onder en boven op twee plaatsen wordt doorboord. Bij 12 mm glas is dit zelfs op drie plekken. Door middel van een rvsboutdoorsteking wordt de constructie geborgd. Ze werken met een extra beveiliging, zodat de glasplaten op het balkon absoluut niet uit het systeem kunnen waaien.

Virtuele rondleiding

In het Experience Center van Metalura in Alblasserdam ben je van harte welkom om inspiratie op het gebied van het buitenleven op te doen. Naast een echt bezoek aan Alblasserdam kan je ook virtueel een rondleiding door het Experience Center maken. Metalura presenteert online haar brede collectie luxe en complete tuinkamers en overkappingen.

Regels balkonbeglazing

Een VvE neemt belangrijke beslissingen op basis van stemmen, bijvoorbeeld over de hoogte van de maandelijkse bijdragen en over het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes in het appartementencomplex. Dat geldt ook als je balkonbeglazing wil laten plaatsen op je balkon, zodat je je huiskamer heerlijk kan verlengen.

Aangenaam uit de wind met balkonbeglazing

Balkonbeglazing is erg populair. Er is meer vraag naar balkonbeglazing dan ooit. Balkonglas is een mooie oplossing om een extra kamer aan je appartement toe te voegen. Er ontstaat een beschutte buitenruimte. De voornaamste reden waarom mensen voor balkonbeglazing kiezen, is omdat ze uit de wind willen zitten, maar ook als vorm van geluidswering als er een drukke weg voor het appartement ligt of een treinbaan nabij is.

Metalura

Metalura


“Glassystemen op maat: voor elk terras, tegen de achtergevel, in de tuin of meters hoog op een balkon

 ___

Contactgegevens:

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media