previous arrow
next arrow
Slider

Metalura

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten, elke dag, in elk seizoen. De collectie slimme glassystemen is verrassend breed: van onderscheidende terrasoverkappingen tot perfect sluitende en comfortabele tuinkamers. Ontdek ook de hoogwaardige balkonbeglazing, unieke glazen wandsystemen en winschermen. Voor elke situatie een passende oplossing.

De vrijheid om te genieten van elke dag

Het is de passie van Metalura  jou 365 dagen per jaar te laten genieten van het buitenleven. Vanuit je balkonkamer, terraskamer of tuinkamer… je even heerlijk terugtrekken uit de hectiek van alle dag. Een buitenruimte met veel licht en uitzicht om ongestoord te mijmeren, mediteren, een boek te lezen of voor een ontbijt in de vroege ochtendzon. Geen last van de wind of regenachtig weer, lekker beschut genieten in jouw beschermde buitenruimte. Ongeacht de weersomstandigheden profiteer je optimaal van het buitenleven, dankzij de slimme glassystemen van Metalura.

Ambacht en maatwerk

In de gehele werkwijze van Metalura staan ambacht en maatwerk centraal. Het bedrijf garandeert een oer-Hollandse kwaliteit vanaf de grondstofkeuze tot het productieproces in de eigen fabriek te Alblasserdam. Het gaat echter verder, want ook onze verkoopadviseurs en montageteams die bij je thuiskomen omarmen allemaal een zorgeloze ervaring. In het Experience Center in Albasserdam staat een breed pallet aan buitenoplossingen opgesteld. Hier ervaar je waarheidsgetrouw wat allemaal mogelijk is. Bent jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan het Experience Center waar je gastvrij ontvangen wordt.

___

Meer projecten bekijken van Metalura?

 

Een glassysteem voor daglicht

Ramen, ze zijn als het ware de ogen van je woning. Je kunt erdoor naar buiten kijken, maar de buitenwereld ook naar binnen. Metalura maakt het mogelijk om dankzij ramen zowel binnen als buiten te kunnen zijn. Hoe? Door slimme glassystemen in te zetten om jouw huis een verlengstuk te bieden naar buiten.

Riante zwembadoverkapping

Wat doe je als je een gigantisch zwembad in je achtertuin hebt liggen, maar je er eigenlijk veel te weinig gebruik van maakt vanwege het onbetrouwbare weer in Nederland? Dan laat je hem overkappen door Metalura.

Verlengde woonkamer door terras met glassystemen

De meeste woonkamers missen toch vaak ruimte en daglicht. Een simpele oplossing hiervoor is er vaak niet. Toch hoef je niet een complete verbouwing aan te gaan om deze twee wensen te realiseren. Een overkapping met glassysteem is geen ingrijpende verbouwing, maar levert wel ontzettend veel op.

Heerlijk buitenleven door terrasbeglazing

Deze overkapping fungeert als ontspanningsruimte. Het mooie ervan is dat je echt even helemaal weg bent van thuis, omdat de ruimte zich achterin de tuin bevindt. De terrasbeglazing van Metalura zorgt ervoor dat het hier optimaal genieten is, weer of geen weer.

Dineren in een tuinkamer; ongekend genieten

Gemak en beleving wint meer dan ooit terrein, blijkt uit de meest recente onderzoeken. We willen vaker buiten de deur eten en zoeken daarmee graag de gezelligheid op. Voedingscoaches geven aan dat eten voor verbinding zorgt. Een mooi bijkomend voordeel is dat alle zintuigen op scherp worden gezet, waardoor je een aangename beleving hebt.

Magnifieke terrasbeglazing

Het resultaat is een huis waarin het wooncomfort op alle vlakken is verhoogd terwijl het visueel aantrekkelijke van de vorm, het dak en de tuin extra in de verf zijn gezet door De Appelboom, het adres voor bouwbegeleiding en design. Vooral de enorme wand terrasbeglazing van Metalura is echt een kijkje waard!

Metalura

Metalura


“Glassystemen op maat: voor elk terras, tegen de achtergevel, in de tuin of meters hoog op een balkon

 ___

Contactgegevens:

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 25 | feb | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Vogelensangh, steenfabriek, woonbeurs

Vogelensangh


Al bijna 100 jaar worden stenen in de steenfabriek van Vogelensangh op ambachtelijke wijze gebakken…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media