Metalura

Metalura ontwikkelt en installeert glassystemen op maat. Deze zijn geschikt voor plaatsing op het terras, tegen de achtergevel, in de tuin of meters hoog op jouw balkon. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van jouw buitenruimte. Schuif de panelen van het systeem open wanneer je verlangt naar een briesje wind en sluit ze als het weer wat minder aangenaam is. Hierdoor creëer je eenvoudig extra ruimte en kun je het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Projecten van Metalura

Informatie over Metalura


DSC_0118
DSC_0538
DSC_1415-HDR
DSC_2821-HDR (1)
DSC_4046
DSC_5788-HDR
DSC_6694-HDR
DSC00849
IMG_7843-HDR
P1681 METALURA Tuinkamers_CAM_04_V3
previous arrow
next arrow

Metalura koestert, als vooruitstrevend bedrijf, de waarden van het traditionele Hollandse ambacht. Aan de hand hiervan realiseren ze slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin je je volledig vrij zal voelen. In Alblasserdam ontwerpen, ontwikkelen en produceren zij wandsystemen, balkonbeglazing, tuinkamers, terrasoverkappingen en glazen windschermen. Dit betekent dat zij maatwerk kunnen leveren en dat hun producten volledig aansluiten bij de wens van de klant.  

Met de producten van Metalura vergroot je het buitenleven comfort. Metalura maakt en installeert glassystemen op maat voor elk terras. Bijvoorbeeld in de tuin, tegen de achtergevel maar ook op een hoog balkon. Door de slimme glazen wandsystemen schuif je de panelen makkelijk open en laat je een briesje binnen of behoudt je de warmte in de ruimte.

Met een tuinkamer en terrasoverkapping verleng je de woonruimte en geniet je van iedere zonnestraal en ieder seizoen. Een overkapping creëert een lichte ruimte aan je woning. Een aluminium terrasoverkapping met glazen schuifwand creëert een luxe tuinkamer.

Om Hollandse ambacht te garanderen werkt Metalura enkel samen met Nederlandse leveranciers. Kies je voor Metalura, dan kies je voor oer-Hollandse producten.