Metropolitan interieur, Kabaz, Woonkamer, Bank, Woon Accessoires

Landhuis met metropolitan interieur | Kabaz 

Dit sfeervolle landhuis met metropolitan interieur straalt warmte uit en sluit perfect aan bij de omliggende omgeving.

De woning heeft alles weg van een landhuis. Het rieten dak past hierbij dan ook perfect bij het totaal plaatje. En het interieur is, door het gebruik van zichtlijnen, een oase van rust met een touch van design.

Metropolitan interieur

Bij binnenkomst is de entree enorm overweldigend. De opdrachtgevers hadden de wens voor een imponerende hal. Dit wordt dan ook nagestreefd met twee symmetrische trappen waartussen een bijzonder lichtarmatuur een ereplekje krijgt. Dit maakt zorgt ervoor dat het lichtarmatuur de eyecatcher wordt van deze ruimte. Door de symmetrie, worden de zichtlijnen sterk geaccentueerd. Dit zorgt voor ritme en rust, waardoor de woning niet te groot aanvoelt.

Metropolitan interieur, Kabaz, Woonkeuken, Kitchenaid, Eettafel, Kookeiland, Maatwerk keuken, Keuken op maat, Eettafel

Woonkeuken

De woonkeuken is voorzien van een kookeiland, eetbar en een sfeervolle doorkijkhaard van Jos Harm. Aan de andere kant van de haard vind je de speciale morning room. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze plek het hart van de woning is. De complete keuken is op maat ontworpen en gemaakt door Kabaz. Het materiaal van de maatkasten en de grote keukenlades wordt op meerdere plekken in huis gebruikt. Dit creëert rust en eenheid in de woning. Daarnaast vind je in de keuken ook nog een living, met een riante eettafel. Deze factor zorgt ervoor dat de leefbaarheid van deze ruimte optimaal is.

Metropolitan interieur, Kabaz, Woonkeuken, Kitchenaid, Eettafel, Kookeiland, Maatwerk keuken, Keuken op maat, Eettafel

Doorkijkhaard

De morning room is simpelweg een zitkamer die grenst aan de woonkeuken. Wanneer je hier zit, heb je een heerlijk uitzicht over het terras en het zwembad in de prachtige tuin. Ook in deze ruimte komen de zichtlijnen ook weer terug. De doorkijkhaard zorgt niet alleen voor een aangename verbinding met de aangrenzende leefkeuken, maar ook voor een dosis aan warmte en sfeer in de twee aangrenzende ruimtes.

 

Metropolitan interieur, Kabaz, Wijnkelder, Stalen deuren

 

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Kabaz Architecten

___

Bekijk hier het gehele landhuis gerealiseerd door Kabaz!

 

 


Gerelateerde artikelen

huisliften, lift thuis, the art of living

5x huisliften


Gemak dient de mens en dat is zeker het credo van deze vijf prachtige huisliften…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media