Meubelcollectie voor kleine badkamers

Duravit

De Cape Cod collectie van Duravit  is een prachtige collectie die inspeelt op de behoefte van stijlvol design voor kleinere badkamers. De serie badkamermeubelen doet niet onder aan de andere collecties van Duravit, maar is vanuit een ander uitgangspunt ontworpen. Het gebruik van duurzame materialen en organische vormen zijn perfect in balans en het ontwerp biedt nieuwe mogelijkheden voor kleine badkamers. Zodat er altijd een collectie is die aansluit bij jouw wens.  

Vrijstaandbad, Duravit, The Art of Living

Bijzonder wastafelmeubel 

Het gevoel voor ruimte, wat tijdens het ontwerpen van deze collectie in acht is genomen, uitte zich onder andere in een glanzend wastafelmeubel van keramiek. Het wastafelmeubel bestaat uit een frame dat op de grond kan staan en een ronde wastafel, die hier op te plaatsen is. Aan beide kanten van de wastafel heb je ruimte om spullen neer te zetten en de plank in het frame biedt ook opbergruimte. Minimalistische spiegels omringt door ledverlichting maken het geheel af, voor een stijlvolle, minimalistische look.  

Fantastisch vrijstaand bad 

Een ander belangrijk onderdeel van deze collectie is een vrijstaand bad. Dit bad was al verkrijgbaar in grotere maten, maar is nu kleiner gemaakt om ruimte te besparen. Het vrijstaand bad heeft een ovale vorm en krijgt een speciale touch door zijn matte uiterlijk. De organische vorm in combinatie met een plek om je hoofd te rusten maakt dit het perfecte bad om helemaal tot rust te komen.  

Duurzaam ontwerp 

Om de badkamer helemaal compleet te maken is deze serie goed te combineren met de Starck collecties van Duravit. Op deze manier klopt je badkamer helemaal qua design, maar tegelijkertijd kan je er ook vanuit gaan dat de collectie uitgaat van de beste technologieën en dat hij duurzaam is. Dit is namelijk waar voor Duravit voor staat en jou graag in mee neemt.  

Editor: Media team

Datum: 15-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Duravit