natuurlijke materialen, dami interior, luxe interieur, woonkamer, wooninspiratie

  • DAMI Luxury Interior
  • De Kroonweg 12
  • 5145 NH Waalwijk
  •  

Meubilair van natuurlijke materialen | DAMI Luxury Interior

DAMI is een creatieve ontwerpstudio voor interieurs en luxe meubelen. Designer Daniëlle de Ruijter heeft altijd een passie gehad voor interieur en het ontwerpen ervan. Nu ook de jongste van haar 4 kinderen naar school gaat, was het tijd voor de volgende stap. Met een sterke visie op ontwerpen startte ze eind vorig jaar haar eigen interieurlabel, namelijk een tafelcollectie. We laten je graag de mooiste parels van haar collectie zien. Je ziet meteen dat ze graag gebruikmaakt van natuurlijke materialen. De karaktervolle ontwerpen stralen elegantie uit en tillen de interieurarchitectuur naar een hoger niveau.

natuurlijke materialen, dami interior, luxe interieur, woonkamer, wooninspiratie

Pearl

De Pearl salontafel is een duidelijk en standvastig design. De perfecte combinatie van elegante vormen en luxe materialen maken het ontwerp uniek. De Pearl is verkrijgbaar in verschillende maten en kleur- en materiaalcombinaties. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit Stone lamellen in combinatie met een Arrabescato marmeren blad. Welke combinatie je ook kiest, de Pearl salontafel is er sowieso één uit duizenden.

Amber

Eenvoud is de ultieme vorm van verfijning en dit is precies wat de Amber salontafel laat zien. Dit design is uniek in zijn soort en past onmiskenbaar in een stijlvolle woonkamer. Hoe eenvoudiger een design, hoe belangrijker de details en de materialen worden, omdat ze meer opvallen. De bruin messing metaallak geeft de Amber salontafel net dat beetje extra. Hoogwaardige luxe die gecombineerd wordt met eenvoud is een prachtige toevoeging aan ieder interieurontwerp.

natuurlijke materialen, dami interior, luxe interieur, woonkamer, wooninspiratie

Emerald

De Emerald komt met haar statische en minimalistische uiterlijk in verschillende uitvoeringen met marmeren en python lederen bladen. Het frame is er in bruin messing metaallak of matzwarte poedercoating. Omdat detail en uniciteit hier de kroon spannen, is de Emerald verkrijgbaar in verschillende samenstellingen van deze materialen en kleuren. Mix en match geheel naar wens, zodat het perfect in jouw interieur past en de tafel het totaalplaatje naar een hoger niveau tilt.

De DAMI-collectie bestaat duidelijk uit tafels die veelvuldig

zijn samengesteld middels natuurlijke materialen. Je ziet veel combinaties van glas met leer, hout, natuursteen en staal.

Tekst: Marlou Peters Overkamp
Fotografie: Dami Luxury Interior

____

____

Meer projecten van DAMI Luxury Interior bekijken?