Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
Michel Oprey en Beisterveld
previous arrow
next arrow

Michel Oprey en Beisterveld

Bij Michel Oprey en Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die Michel Oprey en Beisterveld op hun reizen door de hele wereld heeft ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey en Beisterveld intensief wordt begeleid.

Kwaliteit

De naam  staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey en Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

De showrooms

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is! De showroom in Vianen is de grootste showroom op het gebied van natuursteen en keramiek in Europa. In de showroom van 4500 m2 vindt u volledig ingerichte kamers en badkamer opstellingen. Buiten bevinden zich 3500 m2 aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt. De tweede locatie in Echt is het logistieke hart van het bedrijf. Op deze locatie is naast de showroom van ruim 2000 m2 en de meer dan 3000 m2 aan showtuinen ook de voorraad opgeslagen.

__

Meer projecten bekijken van Michel Oprey en Beisterveld?

 

Ecozwembad

Op een geweldige locatie in het zuiden van Limburg is deze prachtige, landelijke tuin met ecozwembad gerealiseerd. De tuin vormt de buitenruimte van een prachtige vrijstaande boerderij. Michel Oprey & Beisterveld was verantwoordelijk voor de zwembadranden, bloktreden en Vietnamese hardsteen.

Neolith beton

Deze prachtige villa gelegen in een groene omgeving beschikt over een licht interieur met opvallende kleurtinten. De vloer van Neolith beton zorgt ervoor dat het geheel naadloos in elkaar overloopt. Michel Oprey & Beisterveld leverde het Neolith beton voor de boven- en benedenverdieping.

Poolhouse

Bijna niet van echt te onderscheiden, maar het ‘hout’ dat bij dit zwembad en poolhouse is verwerkt is keramisch. De keramische houtlook ‘’Amazonia Walnut’’ lijkt net echt hout en zorgt voor een natuurlijke look bij het zwembad. De keramische tegels bij het poolhouse maken de tuin helemaal af. Beide tegels zijn geleverd door Michel Oprey & Beisterveld.

Donkere keuken

Veruit het mooiste en meest representatieve onderdeel van deze woning is de donkere keuken, volledig gemaakt van Neolith. Het is een keramisch materiaalsoort dat eigenlijk alleen voor aanrechtbladen wordt gebruikt, maar hier mocht Michel Oprey & Beisterveld helemaal losgaan door de volledige keuken te bekleden met Neolith platen.

Luxe badkamer met exclusief marmer

Michel Oprey & Beisterveld lieten zich verleiden door deze steensoort en kozen haar voor de luxe badkamer van deze woning.

Conventionele tegelvloer

Deze moderne villa met rieten kap gaat een prachtig dialoog aan met het landschap waarin ze staat. De moderne boerderij vraagt de aandacht door de rust en harmonie die deze uitstraalt en gaat op in de omgeving zonder dat ze erin wegvalt. De villa is ruim bemeten zonder dat dat iets afdoet van haar huiselijkheid en warmte. De tegelvloer is gerealiseerd door Michel Oprey & Beisterveld.

Stijlvol winkelinterieur versterkt beleving

Om uniek natuursteen te integreren in zo’n stijlvol winkelinterieur hebben ze de hulp ingeroepen van niemand minder dan Michel Oprey & Beisterveld. Het resultaat is een aantal filialen waarbij je je als klant meteen waant in een oase van luxe. De producten die er worden verkocht, worden meteen gelinkt aan dit rijke gevoel.

Kubistische woning

Net over de Duitse grens, in Kleef, ligt deze naoorlogse woning. Theodoor Willemsen van Theodoor Interior Design zorgde er afgelopen jaar voor dat de oude ruimtes transformeerden tot een interieur van formaat.

Authentiek natuursteen in badkamer

Wanneer je geen standaard tegel wil in je badkamer, maar ook niet houdt van extreme kleuren of design opsmuk, dan is de mozaïekmat met kiezelstenen in combinatie met een mooie natuursteen een zeer verfijnde keuze

Michel Oprey en Beisterveld


“Wij hopen u in een van onze showrooms te kunnen inspireren met onze collectie, zodat u alle mogelijkheden kunt benutten om uw eigen unieke beleving te creëren.”

___

Contactgegevens:

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | mei | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media