previous arrow
next arrow
Slider

Michel Oprey en Beisterveld

Bij Michel Oprey en Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die Michel Oprey en Beisterveld op hun reizen door de hele wereld heeft ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey en Beisterveld intensief wordt begeleid.

Kwaliteit

De naam  staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey en Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

De showrooms

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is! De showroom in Vianen is de grootste showroom op het gebied van natuursteen en keramiek in Europa. In de showroom van 4500 m2 vindt u volledig ingerichte kamers en badkamer opstellingen. Buiten bevinden zich 3500 m2 aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt. De tweede locatie in Echt is het logistieke hart van het bedrijf. Op deze locatie is naast de showroom van ruim 2000 m2 en de meer dan 3000 m2 aan showtuinen ook de voorraad opgeslagen.

__

Meer projecten bekijken van Michel Oprey en Beisterveld?

  • |

Ecozwembad

Op een geweldige locatie in het zuiden van Limburg is deze prachtige, landelijke tuin met ecozwembad gerealiseerd. De tuin vormt de buitenruimte van een prachtige vrijstaande boerderij. Michel Oprey & Beisterveld was verantwoordelijk voor de zwembadranden, bloktreden en Vietnamese hardsteen.

Neolith beton

Deze prachtige villa gelegen in een groene omgeving beschikt over een licht interieur met opvallende kleurtinten. De vloer van Neolith beton zorgt ervoor dat het geheel naadloos in elkaar overloopt. Michel Oprey & Beisterveld leverde het Neolith beton voor de boven- en benedenverdieping.

Michel Oprey en Beisterveld


“Wij hopen u in een van onze showrooms te kunnen inspireren met onze collectie, zodat u alle mogelijkheden kunt benutten om uw eigen unieke beleving te creëren.”

___

Contactgegevens:

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | mei | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche Kunsthandel


De Haagsche Kunsthandel is een expert op het gebied van kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media