previous arrow
next arrow
Slider

Michel Oprey en Beisterveld

Bij Michel Oprey en Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die Michel Oprey en Beisterveld op hun reizen door de hele wereld heeft ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey en Beisterveld intensief wordt begeleid.

Kwaliteit

De naam  staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey en Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

De showrooms

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is! De showroom in Vianen is de grootste showroom op het gebied van natuursteen en keramiek in Europa. In de showroom van 4500 m2 vindt u volledig ingerichte kamers en badkamer opstellingen. Buiten bevinden zich 3500 m2 aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt. De tweede locatie in Echt is het logistieke hart van het bedrijf. Op deze locatie is naast de showroom van ruim 2000 m2 en de meer dan 3000 m2 aan showtuinen ook de voorraad opgeslagen.

__

Meer projecten bekijken van Michel Oprey en Beisterveld?

Michel Oprey en Beisterveld


“Wij hopen u in een van onze showrooms te kunnen inspireren met onze collectie, zodat u alle mogelijkheden kunt benutten om uw eigen unieke beleving te creëren.”

___

Contactgegevens:

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | mei | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media