Mieke van Herck

Mieke Van Herck en haar team realiseren uitzonderlijke villaprojecten, exclusieve landhuizen en stijlvolle residenties op een eigenzinnige manier. Authentieke materialen die refereren naar het verleden worden afgewisseld met strakke, moderne accenten en door grote glaspartijen, voor een optimale lichtinval en inspirerende vergezichten.

Informatie over Mieke van Herck


TAOL Mieke van Herck
TAOL Mieke van Herck
TAOL Mieke van Herck
TAOL Mieke van Herck
previous arrow
next arrow

Alle zorg uit handen

Het team van Mieke Van Herck leeft zich snel in in de visie en leefwereld van de opdrachtgever en neemt alle zorgen uit handen. Ze bekommeren zich over zowel de ruwbouw, afwerking en inrichting tot en met de aanleg van een landschapstuin en helpen bij de zoektocht naar het juiste perceel.

Persoonlijk advies

Van Herck wist zich in de loop der jaren een herkenbare signatuur eigen te maken die steeds garant staat voor een echt thuis. Een plek waar bezieling, gevoel en levenskwaliteit centraal staan. De uitgesproken fijngevoeligheid naar materialen toe en de vaak glamoureuze combinaties zijn tekenend voor hun aanpak. Passie is een sterke drijfveer en verrassende contrasten bepalen onder andere de stijl. “Het gebruik van natuurlijke materialen & gedurfde combinaties maken het verschil.”