Millboard, Millboard, terrasplanken, hout

  • Wooddeck
    Spechthorstdwarsweg 11
    7471 GJ Goor

Millboard | Millboard

Millboard ziet eruit als echt hout, maar is geheel houtvrij. Én het overtreft ruim de eigenschappen van hout. Millboard terrasplanken zijn geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en vervaardigd om het te overtreffen. In tegenstelling tot conventionele terrasplanken, is Millboard gevormd uit geselecteerd hout, met de hand bewerkt en gekleurd in authentieke tinten. Hierdoor is Millboard bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Millboard

Kwaliteit, luxe en duurzaamheid. Dat is waar Millboard voor staat. Wil je jouw buitenomgeving mooier maken met de schoonheid van de natuur, maar met de prestaties van hedendaagse duurzame buitenvloeren? Dat kan, met Millboard. Millboard is zo ontworpen en gemaakt om jou de ultieme mix van prestaties en blijvende natuurlijke schoonheid te geven.
Millboard, Millboard, terrasplanken, hout

Toepassingen

Millboard wordt op veel verschillende manieren toegepast. Zo kent het toepassingen als de rondom liggende vloer bij zwembaden en is het een sfeermaker als wandbekleding. Maar ook zwembadranden, volders en ombouw is ermee mogelijk. Omdat het een lange levensduur heeft en een hoge slipwaarde, worden de planken vaak buiten toegepast als ondergrond op loopbruggen, bij zwembaden of op terrassen.

Voordelen

Millboard kent vele voordelen. Het lijkt precies op ‘echt’ hout, maar is geheel houtvrij. De planken rotten niet, behoudt een hoge slipweerstand, zelfs als het nat is, is vlekbestendig en heeft weinig onderhoud nodig. Ook is het splintervrij, UV- en verweringsstabiel. Daarnaast wordt alles milieuvriendelijk geproduceerd en zorgen wij voor een zo laag mogelijke CO2-footprint.
Millboard, Millboard, terrasplanken, hout

25 jaar garantie

The Millboard Way; het zorgt ervoor dat klanten het beste product ontvangen van een bedrijf dat zich bekommert om de impact die het op de natuur heeft. Een ander aspect van The Millboard Way is om zo duurzaam mogelijk te zijn. Millboard-terrasplanken zijn gemaakt van een grondig getest koolstofarm materiaal. Het zorgt er tevens voor dat de productie minimale impact op het milieu heeft.

Tekst: Millboard
Fotografie: Millboard

___

Meer projecten zien van Millboard?