Miniatuur stadsmodellen: 3D wanddecoratie voor een stijlvol interieur

Urban Rescape

Om het interieur helemaal af en compleet te maken mogen mooie accessoires niet ontbreken. Een voorbeeld hiervan is 3D wanddecoratie. Het zorgt ervoor dat de muren niet te kaal blijven en dat er een soort diepgang in het interieur ontstaat. Een nieuwe trend op het gebied van 3D wanddecoratie zijn de miniatuur stadsmodellen van Urban Rescape die je eenvoudig aan de muur kunt hangen. Op deze manier komt jouw woning echt tot leven en kun je op prachtige wijze bijzondere herinneringen vereeuwigen.  

3D Wanddecoratie als pronkstuk 

De 3D wanddecoratie met miniatuur stadsmodellen werkt als volgt; je kies een stad of gebied uit die voor jou veel betekent of waar je mooie herinneringen aan hebt, deze stad wordt vervolgens als miniatuur vormgegeven op basis van werkelijke data en in een frame geplaatst, deze lijst hang je daarna eenvoudig aan de muur. Dit betekent dat je iedere dag weer opnieuw kunt genieten van jouw favoriete herinneringen. Het geeft een persoonlijke, maar ook stijlvolle touch aan de inrichting. Deze 3D wanddecoratie is dan ook een waar pronkstuk waar iedereen het over zal hebben.  

Op aanvraag 

Deze prachtige 3D wanddecoratie wordt alleen op aanvraag ontworpen, waardoor het altijd een exclusief stuk is. Werkelijk iedere plaats in Nederland kan aangevraagd worden, zodat je er altijd zeker van bent dat jouw herinneringen ook daadwerkelijk vereeuwigd kunnen worden. Daarnaast kenmerkt deze 3D wanddecoratie zich door zijn strakke design, de moderne look, de verfijnde details en een mooi ontwerp.  

Wanddecoratie, Interieurontwerp, Urban Rescape

Stijlvol en persoonlijk  

Urban Rescape erkent met deze fantastische muurdecoratie de waarde van een stijlvol en persoonlijk interieur. De details maken de stijl en de herinneringen maken het persoonlijk. Het is dan ook het perfecte cadeau omdat het een emotionele associatie oproept bij zijn ontvanger. Om deze decoratie te produceren gebruiken zij de nieuwste technologieën op het gebied van 3D visualisatie en het 3D printen. Dit zorgt ervoor dat alle details haarfijn weergeven kunnen worden.  

Editor: Media team

Datum: 21-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Urban Rescape