Badkamer, minimalistische, riho

  • Riho International b.v.
  • Hermesstraat 10
  • 5047 TS Tilburg

Minimalistische badkamer bewijst schoonheid van eenvoud | RIHO

Pure perfectie en minimalistisch design. Dat straalt deze minimalistische badkamer duidelijk uit. Eén verklaring hiervoor is solid surface, een materiaal dat ervoor zorgt dat je met afdekplaten een strak geheel kunt creëren in combinatie met veel mogelijke kleuren. RIHO werkt hele dagen met dit materiaal en mag zichzelf daarom met recht expert op dit gebied noemen. Dit mooie project laat zien dat eenvoud erg mooi kan zijn; het minimalistische karakter maakt aankleding van de ruimte overbodig. De schoonheid vind je in de strakke verlichting, schitterende kranen en opvallende kleurkeuzes.

Mooi en onderhoudsvriendelijk

Solid surface geeft jouw minimalistische badkamer veel sfeer. Dat verklaart ook de aanhoudende populariteit van badkamermeubels in combinatie met dit materiaal. Met FromScratch breng je een luxueuze look in jouw badkamer. In deze collectie heb je de keuze uit een wastafel, solid afdekplaat en een decor afdekplaat. De matwitte Aviano wastafel heeft één of twee naadloos geïntegreerde wasbakken. Mooi om te zien en makkelijk in onderhoud. De afdekplaat in solid surface of decor combineer je met de ruime keuze aan solid opzetkommen.

Badkamer, minimalistische, riho

Topkwaliteit

FromScratch is het luxepaardje binnen de Riho-collectie. Naast het mooie design, is ook het
materiaalgebruik van een zeer hoog niveau. Zo zijn de ladegeleiders en scharnieren van topkwaliteit en dus een garantie voor lang en intens genieten. Het matwitte materiaal past perfect bij de mooie decorkleuren en lakkleuren. Ze maken gebruik van twee componenten lak, wat het badkamermeubel naar een hoger level brengt. Maak een statement in de badkamer met één van hun nieuwe trendkleuren!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Riho

___

___

Meer projecten van Riho bekijken?