werkbladafzuiging, gaggenau, keuken, the art of living, afzuigkap

  • Gaggenau
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp
  • Contact:
  • Tel. nr: 088 424 4030
  • E-mail: infocentrum-gaggenau@bshg.com

Minimalistische werkbladafzuiging | Gaggenau

Gaggenau is een exclusief merk voor hoogwaardige en professionele inbouwapparaten. Zij presenteert  de  uitzonderlijke 400 serie werkbladafzuiging. Dit is een stil en onopvallend apparaat dat de keuken en de omringende leefruimte effectief  vrijhoudt van  kookgeuren  en  -dampen. Het apparaat werkt perfect in combinatie met alle  Vario  400 serie kookplaten. Hierdoor wordt het mogelijk om een volledig op maat gemaakte kookruimte te ontwerpen.  Gaggenau  was in 1976  de  pionier op het gebied van werkbladafzuiging in Europa. Sindsdien heeft zij het  ontwerp geperfectioneerd. Hierin gaan zij mee met de steeds veranderende culinaire cultuur, inclusief keukens en woonruimtes die geleidelijk overgaan in een unieke ruimte. 

werkbladafzuiging, gaggenau, keuken, the art of living, afzuigkap

Modulair systeem

De modulaire 400 serie werkbladafzuiging werkt perfect samen metdeVario400 serie kookplaten, waardoor het kookoppervlak kan worden afgestemd op het ideale culinaire scenario metveelvariatie eneindelozecombinatiemogelijkheden. De afzuiging wordt geregeld met behulp vanGaggenau’s superieure en professionele, aan de voorzijde gemonteerde, roestvrijstalen bedieningsknoppen die in lijn zijn met de bedieningsknoppen van de andereVariokookplaten uit de 400 serie. De precieze en intuïtieve bedieningsknoppenzorgen er met hun ergonomische design voor datdethuischefaltijd de directe controle over het apparaat behoudt.  

werkbladafzuiging, gaggenau, keuken, the art of living, afzuigkap

Verzonken of opbouw

De werkbladafzuiging is afgewerktmetrvsen kan zowel verzonken als opbouw worden gemonteerd. Voor een naadloze integratie kan de werkbladafzuiging worden gemonteerd metframelozeinductiekookplaten.Of metkookplaten met een design frame, zoals een elektrische grill,teppanyaki, gaskookplaat, gas- ofinductiewokdie prestatiekoken mogelijkmakenmet groot kookgerei tot 32 cm breed, wat de gebruiker grenzeloze mogelijkheden biedt. De subtiele enelegantetoevoeging aan het kookoppervlak is essentieel ineenopen, modernekeuken en vormt geen barrière tussen dethuischefen zijn gasten.    

werkbladafzuiging, gaggenau, keuken, the art of living, afzuigkap

Krachtige afzuiging

Tijdens het gebruik zuigt de werkbladafzuigingeffectief stoom, geur en damp af direct bij de bron, voordat ze de ruimte doordringen. De combinatie van het geoptimaliseerde ontwerp vanhetbinnenframe, dubbeleV-vormigefilter,degoed presterende ventilatoren en een grotere breedte tot 15 cm, zorgt voor een allesverslindende en krachtige afzuiging met een hoge dampopvangsnelheid, zelfs bij gebruik oplaagvermogen. De Vario werkbladafzuiging kan op eenintuïtiefautomatische functie worden ingesteld,waarmeehij tijdens het kookproces zelf het vermogenregelt.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gaggenau

____

____

 

Meer projecten zien van Gaggenau?