Oled Mirror TV

  • OLED Mirror TV
  • Gaspeldoorn 24
  • 3984 AX Odijk

Mirror TV in combinatie met luxe haard | Oled Mirror TV & Daniëls Openhaarden

Wanneer het beste van twee werelden samenkomt in één project, begint de interieurliefhebber onrustig te wiebelen. Twee experts bij elkaar zetten is eigenlijk altijd een garantie voor succes. Ditmaal etaleren we een samenwerking tussen Oled Mirror TV en Daniëls Openhaarden. Eerstgenoemde is een prachtig bedrijf dat het lelijke van een TV weet weg te werken in elk interieur door de TV te integreren in een spiegel. In dit project hebben ze samengewerkt met haardenspecialist Daniëls Openhaarden, een grote naam als het gaat om haarden in exclusieve villa’s. Die twee samen wisten een living te creëren waarin de tv een zeer minimale plek inneemt – namelijk alleen wanneer zij aanstaat – en ontspanning en warmte voorop staan.

Oled Mirror TV

Best of both worlds

Deze prachtige samenwerking met Daniels Openhaarden heeft vele mooie projecten opgeleverd. Ook hier, de showroom van Daniels Openhaarden, laat weer zien wat een samenwerking tussen twee partijen kan geven. Een verbluffend design creëren wat ongelooflijke prestaties brengt is een aspect dat voor zowel Oled Mirror TV als voor Daniëls Openhaarden belangrijk is. De openhaard is voorzien van een Secret Silver Mirror met een 55 inch 4K Oled. De Oled is op een veilige manier ingebouwd boven de openhaard. Staat de Oled uit, dan zie je enkel de spiegel. Dit maakt het ontwerp zo uniek. What you don’t see is what you get.

spiegel tv, oled

Meer informatie over Oled Mirror TV

Oled mirror TV is dé specialist in Customize High-end Luxury Smart Mirror Technology. Oled Mirror TV maakt voornamelijk gebruik van speciale professionele 4K OLED IP (en Hotel) monitoren met Smart Solution. Dit zijn geen consumenten Oled tv’s, maar professionele IP Smart OLED monitoren waarvan de kwaliteit van zeer hoog niveau is. Daarnaast hebben de monitoren een veel langere levensduur en zijn voorzien van professionele aansluitingen voor Home Automation.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Oled Mirror TV

____

OLED Mirror TV

____

Meer projecten bekijken van Oled mirror TV?