Mirthe Janus 

Interieurontwerpster Mirthe Janus studeerde Interieur en Exterieur aan het SintLucas in Boxtel. Sinds 2013 werkt zij vanuit haar eigen interieurstudio Mirthe Janus aan high end interieurprojecten voor particulieren en zakelijke klanten.

Informatie over Mirthe Janus 


Chic interieur, Mirthe Janus, Open Keuken, Kookeiland, Grijze keuken, strakke keuken, design keuken

Rust en eenheid

Haar werk kenmerkt zich door rust en eenheid en een strak lijnenspel. Dit in combinatie met opvallende details zorgt ervoor dat de woning een modern-chic karakter krijgt. Mirthes interieurs zijn altijd toegespitst op de wensen en de situatie van de klant, maar bevatten ook een duidelijke eigen draai.

Ontwerpen op gevoel

Mirthe voelt de opdrachtgever vaak perfect aan, ontwerpen gaat bij haar op gevoel. ‘’Mijn opdrachtgevers zijn vaak mensen die hard werken of een druk bestaan hebben en thuis helemaal tot rust willen komen in een fijne woonsfeer met een hoge mate van luxe en comfort. Mijn achter- grond en ervaring stellen mij in staat om projecten van begin tot eind op te pakken: van het ontwerp, het technisch tekenwerk, het lichtplan, de styling tot aan het begeleiden van het traject en het aansturen van de leveranciers. Alles om mijn opdrachtgevers het interieur van hun dromen te geven.’’, aldus Mirthe.