Woonaccessoires, Interieur accessoires, Woonstijlen, Woontrend, Interieurtrend, modern interieur, Strak interieur, Gezellig interieur

Mix en match met woonaccessoires in het interieur

Woonaccessoires hebben we de afgelopen jaren natuurlijk al in elk interieur gezien, maar in 2019 heeft het toch wel een grote verandering meegemaakt. Bij The Art of Living zien we het steeds vaker langskomen en we zijn er helemaal gek van! In de modewereld is het momenteel een trend dat vrouwen veel accessoires dragen en zo is dat tegenwoordig ook helemaal hip in het interieur. Er worden steeds meer elementen met elkaar gecombineerd, waardoor ruimtes een frisse en gezellige uitstraling krijgen. Het mixen van verschillende stijlen is hierbij helemaal niet erg en niks is dan ook te gek! Voor meer inspiratie lees je hieronder snel verder.

Combineren van verschillende stijlen

Bij deze trend hoeft er niet gekozen te worden tussen verschillende stijlen, hierbij is het mixen van meerdere materialen en kleuren allesbehalve erg. In veel woningen is er daarom ook plaats gemaakt voor een grote open kast of kastenwand, waar veel woonaccessoires in gezet kunnen worden. Door elementen neer te zetten die jij zelf leuk vindt, vertaal je een bepaald meubel door naar jouw eigen persoonlijkheid. Op deze manier geeft het perfect jouw eigen stijl weer en vormt het een mooie combinatie van verschillende elementen. Hierdoor kan het ook altijd veranderd worden, wat natuurlijk ideaal is!

Linda Lagrand stelde dit prachtige interieur samen voor een beautysalon in Rotterdam. Hier vormen alle accessoires een schitterend geheel. 

Hoe meer, hoe beter

Een kast met verschillende vakken werd in vroeger nooit helemaal gevuld, maar nu zien we steeds vaker dat er zelfs meerdere woonaccessoires in één compartiment worden geplaatst. Dankzij jouw eigen, unieke stijl wordt een ruimte omgetoverd tot een kamer met een gezellige en warme uitstraling. Waar in een kast geen maximum aan accessoires geldt, is dat ook voor de bank van toepassing. Hoe meer, hoe beter! Door verschillende kussens op de bank te leggen, wordt tevens de eigen stijl doorgevoerd, maar je kan hier natuurlijk ook heerlijk in wegzinken. Zo kom je waarschijnlijk nooit meer van de bank af!

Woonaccessoires, Interieur accessoires, Woonstijlen, Woontrend, Interieurtrend, modern interieur, Strak interieur, Gezellig interieur

In deze living wordt een mooie combinatie gemaakt tussen persoonlijke en trendy woonaccessoires. Het sluit helemaal aan bij de rest van de villa, ontworpen door Villa Delphia. 

Natuurlijke woonaccessoires

Tegenwoordig worden er veel woonaccessoires toegevoegd in het interieur en zien we daar ook steeds meer natuurlijke elementen in terugkomen. Binnen het interieur wordt er plaatsgemaakt voor vlinders en bladeren, welke we meestal zien in lijsten, maar ook onder prachtige stulpen. Stulpen zijn echt een trend, waarbij het tevens leuk is om meerdere van verschillende formaten te combineren. Hieronder kan alles gezet worden zoals kleine beeldjes of natuurlijk planten, waarin het zelfs mogelijk is om een mini terrarium te realiseren. Voor woonaccessoires zijn de opties dus eindeloos!

Mariska Jagt realiseerde dit minimalistische interieur. De verschillende planten en de accessoires in het vertrek geven een frisse touch aan het geheel.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.

____

Hier vind je meer blogs over actuele interieurtrends!