modern appartement, modern interieur, karaktervol, appartement

Karakteristiek modern appartement | Interieurarchitecte Petra van Trigt 

Deze ruime appartementenvilla is een van de negen luxe appartementen die herontwikkeld zijn in een 20e-eeuwse kantoorpand. Interieurarchitecte Petra van Trigt begeleidde het gehele proces en maakte alle interieurplattegronden en ontwierp de visualisaties in samenwerking met Triple-D. De signatuur van de interieurarchitecte komt subtiel en smaakvol naar voren in het modern appartement. 

Royaal balkon

Het appartement heeft een geweldige uitstraling. De kap op het complex is opgehoogd en grote raampartijen bieden veel daglicht. Elk modern appartement van dit voormalig kantoorpand heeft een royaal balkon, met een prachtig uitzicht over de gezamenlijke tuin. 

Opvallend entree

De entree van het modern appartement is erg opvallend. Een enorme hoeveelheid van boeken in een riante boekenkast eist alle aandacht bij binnenkomst. In het kantoor aan de rechterkant loopt het unieke ontwerp verder en wordt met de hal gescheiden door glazen Rimadesio-deuren.  

Royale open keuken

De woning bevat een royale open keuken met kookeiland en ingebouwde afzuiging in het werkblad. De Occhio-lampen boven het eiland kunnen in hoogte worden versteld door bewegingssensors. De houten keuken geeft een warme sfeer aan de ruimte. Boven de ovale eettafel hangt een prachtige lamp en de deur achter de keuken leidt je naar de bijkeuken, die als opslag dient. 

modern appartement, modern interieur, karaktervol, appartement

modern appartement, modern interieur, karaktervol, appartement

Prachtig uitzicht

Vanuit de woonkamer ontstaat er door de schuifpuien met enorme raampartijen een prachtig uitzicht over de groene omgeving. De woonkamer van het modern appartement heeft een grote hoekbank en de kunstwerken sieren de ruimte. De grote vloertegels in het gehele huis geven alle ruimtes nog meer ruimtelijkheid en zijn voorzien van vloerverwarming.  

modern appartement, modern interieur, karaktervol, appartement

3D-mozaïek

De logeerkamer met werkplek, inloopdouche, ligbad, toilet en uitklapbaar luxe bed bevindt zich tegenover de woonkamer. Aan de linkerzijde van de woonkamer loop je de master bedroom in. Deze kamer beschikt ook over een badkamer, met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafels en op maat gemaakte inloopkast. Kunstzinnig 3D-mozaïek op een van de wanden van beide badkamers is een prachtige toevoeging.  

Tekst: Birgitta van der Linden, BLUSHtxt 
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Wil je meer weten over Petra van Trigt?