slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Modern droomhuis met weelderig interieur | StudioLIV

Op een prachtige locatie in de provincie Noord-Brabant zijn we te gast bij een wel heel bijzonder droomhuis. De energieke interieurontwerpster Linda Verlouw (StudioLIV) vulde dit droomhuis aan met het ontwerp van een weelderig interieur, waarin de mooiste materialen, kleuren, vormen en details samenkomen.

Inspirerend interieur

Binnen voelt het alsof je in een vijfsterrenhotel bent aangekomen. Het warme, luxueuze interieur, gevormd door een uitgekiend vormenspel, rijke materialen, levendige kleuren en sfeervolle verlichting, geeft een behaaglijk gevoel en roept tegelijkertijd verwondering op. Het belangrijkste uitgangspunt voor het interieur was het creëren van een hotel-chique sfeer. Er werden veel natuurlijke kleuren en materialen toegepast voor een levendige, luxueuze sfeer. Opvallend is ook dat er vrijwel geen losse elementen in de woning te vinden zijn.

Bijzondere afscheiding

De living ademt een tijdloze sfeer door een heerlijke bank, mooie accessoires, een kleurrijk kunstwerk en een met leer bekleed haard/tv-meubel. Dit meubel vormt meteen een afscheiding tussen de living en de tv-kamer, ook ingericht met een zithoek en een groot tv-scherm.

Droomhuis, Marco van Veldhuizen, Badkamer, Woonkamer, Living, Stalen deuren, Verlichting, Haard, Open haard, openhaard


‘‘De strakke belijning van de villa harmoniseert prachtig met het samenspel van materialen’’


Droomhuis, Marco van Veldhuizen, Badkamer, Woonkamer, Living, Stalen deuren, Verlichting, Haard, Open haard, openhaard

De living heeft een prachtig haard-/tv-meubel bekleed met Alphenberg leer. De audio is van Bowers & Wilkins, gekocht via B&G audio.

Gouden wand

Via grote, openslaande deuren kom je in een prachtige leefkeuken terecht met een extra hoog plafond en een indrukwekkende vide. Het ontwerp met een marmeren eiland, een donkerkleurige, houten achterwand en een aparte koffiecorner werd erop aangepast. Ook belangrijk is de ruime eethoek. Deze bestaat uit een ovale tafel met daarboven een opvallende lamp, waardoor de hoogte van de ruimte wordt benadrukt. Maar de echte blikvanger in deze ruimte is de goudkleurige wand. Deze wordt perfect uitgelicht, waardoor hij zowel overdag als ’s avonds prachtig is.

Droomhuis, Marco van Veldhuizen, Keuken, werkblad keuken, strakke keuken, maatwerk keuken, keuken design, Verlichting


‘‘Het interieur vroeg om grote gebaren vanwege de enorme ruimtes’’


Droomhuis, Marco van Veldhuizen, Keuken, werkblad keuken, strakke keuken, maatwerk keuken, keuken design, Verlichting

Prettig werken

De bewoners werken veel vanuit hun droomhuis en dus bevindt zich achter de keuken een werkkamer. Deze is zo gerealiseerd dat hij verbonden is met de rest van het interieur. Hij is ingericht met alle luxe en comfort om prettig te werken.

Bouwbedrijf Bodavi stond in voor de ruwbouw. Ten Napel Schilderwerken realiseerde de bronskleurige wand met stucwerk. De hoogte van de ruimte wordt extra benadrukt door de opvallende lamp.

Droomhuis, Marco van Veldhuizen, trap, design trap, trap design, Verlichting, Hal

Opvallend is de verlichting in de woning, die overal perfect is uitgedacht.

Contact tussen verdiepingen

Via een grote trap van staal en hout kom je op de eerste verdieping. De gang is hier aan beide kanten open, waardoor de twee verdiepingen op een mooie manier met elkaar in contact blijven. De eerste etage werd ingericht met een loftachtige mastersuite. De badkamer is een oase van luxe en schoonheid.

Droomhuis, Marco van Veldhuizen, Badkamer, Vrijstaand bad, Badkamer design, Design badkamer, gietvloer

De w-installatie werd verzorgd door SIO Technische Installaties.

StudioLIV was verantwoordelijk voor het interieur. Vrijwel al het vaste meubilair werd door hen op maat ontworpen.

Het buitenmeubilair is van Borek parasols | outdoor furniture. In de tuin liggen betontegels die werden geleverd door Schellevis Beton.