• DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Modern hekwerk | DJS Hekwerken

Wanneer je nadenkt over het laten plaatsen van een toegangspoort, neem dan eens contact op met DJS Hekwerken. Zij zijn gesitueerd in Vuren en werken door heel Nederland. Alles wordt volledig in eigen beheer gefabriceerd, gemonteerd en gesteld. Ze hebben een veelzijdig vakteam van 15 man dat van A tot Z bij het project betrokken is. Bekijk dit voorbeeldproject van een modern hekwerk, in samenwerking met architectenbureau Wolfs Architecten.

Stijlen

De stijlen die vaak terugkomen in toegangspoorten zijn onder te verdelen in vier stijlen: modern, tijdloos, klassiek en hout. Uiteraard is ook al het denkbare maatwerk mogelijk. DJS Hekwerken staat bekend om zijn klantvriendelijkheid. Voor iedere klant wordt uitgebreid de tijd genomen, graag onder het genot van een kop koffie. Klanten geven aan dat ze het advies op het gebied van design en techniek als zeer prettig ervaren, maar vooral de manier waarop DJS Hekwerken een complete poort in één dag oplevert, is erg uniek.

Natuurlijk

Het hekwerk dat hier geïnstalleerd is, is gemaakt vanuit een modern design. De poort trekt weinig aandacht, waardoor je totaal niet het gevoel krijgt dat het huis afgesloten is. Er is gekozen voor een aardse groentint, zodat de poort nog meer opgaat in de omgeving. Daarbij moet de villa er echt uitspringen en dat gebeurt nu ook. Deze kleur van de poort is ook erg origineel, aangezien de meeste poorten toch worden geleverd in de traditionele kleuren zwart, grijs of hout. De poort is bewust op een lange horizontale lijn geplaatst, zodat de heg mooi aansluit op de poort.

SpeedGate

Het meest innoverende product van DJS Hekwerken is de SpeedGate. Deze toegangspoort levert een betere prestatie, heeft een mooier design en verbruikt minder energie dan de gemiddelde toegangspoort. De DJS SpeedGate is dan ook een rasechte speedgate die berekend is op intensief gebruik. De DJS SpeedGate is daardoor volcontinu te gebruiken. De hydraulische aandrijving op laagspanning ontwikkelt nauwelijks warmte. Je bent daardoor zeker van een betrouwbare, razendsnelle bediening.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: DJS Hekwerken

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?