Modern-industrieel interieur met zwarte raambekleding

Van Eyck shutters

De kleur zwart heeft steeds vaker een bepalende rol in een interieur. Het is een stoere kleur die kracht en stijl uitstraalt. Vaak valt de keuze op subtiele zwarte accenten, denk aan zwarte kozijnen, deuren, plinten of raambekleding. De bewoners van deze schitterende woning zagen dit wel zitten en kozen voor een mooie kleurcombinatie tussen zwart, wit en grijs. In iedere ruimte komt de kleur zwart terug en de complete woning is voorzien van zwarte shutters, afkomstig van Van Eyck shutters. Op deze manier is er een smaakvol, harmonieus interieur gecreëerd. De shutters laten zien wat zwarte raambekleding kan doen voor een modern-industrieel interieur.

Raambekleding, Shutters, Van Eyck Shutters

Raambekleding op schuifrail

In deze prachtige woning is gekozen voor zwarte, gladgelakte shutters met een strakke afwerking en een clearview bediening. In de woonkamer is de zwarte raambekleding op een schuifrail toegepast, waardoor de luiken eenvoudig in harmonicavorm te openen en te sluiten zijn. Hierdoor kan de mate van lichtinval en privacy eenvoudig door de bewoners bepaald worden. Ook voor het schuine raam zijn shutters geplaatst. Er is kwalitatief maatwerk geleverd, waardoor de bijzondere vorm van het raam goed tot zijn recht komt. Bovendien draagt het bij aan de stijlvolle uitstraling van de ruimte.

Maatwerk shutters

Naast dat de shutters in de woonkamer zijn geplaatst, zijn ze ook toegepast in de keuken, slaapkamer, werkruimte en badkamer. Voor iedere ruimte en ieder type raam is gekeken naar de mogelijkheden en de beste oplossingen. Er is rekening gehouden met de draairichting, het openen van de ramen en hoe ze esthetisch gezien het beste tot hun recht komen. In de badkamer zijn daarom bijvoorbeeld kunststof shutters geplaatst, die bestand zijn tegen de hoge luchtvochtigheid. Bovendien is de raambekleding van Van Eyck shutters erg eenvoudig in onderhoud. De shutters zijn stevig en de lamellen zitten vast in een frame, waardoor ze goed schoon te maken zijn. Zowel op esthetisch als functioneel vlak voldoen de shutters aan alle wensen die bewoners hadden.

Het voordeel van de Van Eyck shutters is dat ze in elke ruimte en op elk type raam passen, ongeacht de raamgrootte en de vorm. Heb jij een raam met een apartere vorm, dan kan dit onderdeel van het huis extra geaccentueerd worden door het plaatsen van shutters. Hiermee creëer je een echte eyecatcher in jouw woning! Met een ruim aanbod en keuze uit vele kleuren kunnen de shutters precies afgestemd worden op jouw interieur en smaak.

Binnenhouden van warmte
Met zwarte shutters als raambekleding wordt niet alleen de esthetiek van de woning versterkt. Het gebruik van raambekleding biedt het voordeel van het binnenhouden van warmte in de woning. De stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een goede isolatie van de ramen. In de winter helpen de shutters om koude lucht buiten te houden en warmteverlies te beperken. Dit kan resulteren in lagere stookkosten en een comfortabelere leefomgeving. Bovendien zorgen de shutters ervoor dat direct zonlicht, dat in de zomermaanden overmatige opwarming kan veroorzaken, wordt geblokkeerd. Op deze manier dragen de zwarte shutters bij aan het handhaven van een aangename en constante temperatuur in huis, ongeacht het seizoen.

Kortom, de keuze voor zwarte shutters als raambekleding in deze schitterende woning heeft geleid tot een smaakvol, harmonieus interieur met een moderne en industriële uitstraling. De Van Eyck shutters bieden maatwerkoplossingen voor verschillende behoeften en zijn hiermee geschikt voor ieder interieur. Ben jij op zoek naar stijl, comfort en duurzaamheid op het gebied van shutters, dan zit je bij Van Eyck shutters zeker goed!

Editor: Media Team

Datum: 23-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Eyck shutters