89_v1
89_v1
7
7
8
8
previous arrow
next arrow

Modern industrieel karakter | HaBé Bouwen in Stijl

Het klinkt als de ultieme woondroom: een villa bouwen midden in de natuur. Voor de bewoners van deze schitterende woning werd deze droom werkelijkheid. Op een nieuw ontwikkeld woongebied in de prachtige Gelderse natuur realiseerden zij, in samenwerking met bouwbedrijf HaBé Bouwen in Stijl, een villa met modern industrieel karakter, grenzend aan het water.

Modern industrieel | Habe bouwen in stijl

Leverancier tegels: Grespania Benelux. Interieur, styling en advies: Violierathome. Raamdecoratie & PVC vloer: Thuisin van Dijk.

Modern industrieel | Habe bouwen in stijl

Stalen deuren: De Rooy Metaaldesign

 

Aangenaam wonen en werken

Net als eigenlijk iedere ruimte in de woning, is ook de sfeervolle living georiënteerd op de prachtige omgeving achter de woning. Dankzij een slimme bankopstelling is er een duidelijke scheiding gecreëerd tussen de functies tv-kijken en ontspannen bij het haardvuur. Er is gekozen voor drie basiskleuren die overal terugkomen. Dit zorgt voor rust en eenheid. Grenzend aan de leefruimtes bevindt zich een kantoorruimte, die door middel van stalen deuren van de rest van het huis kan worden afgescheiden om in rust te kunnen werken. Deze deuren zijn een mooie aanvulling binnen het modern industriële interieur.

Keuken en interieurbouw: RTR Interiors. Kokendwaterkraan: Quooker Nederland.

Betonnen trap: Dikkenberg Prefab Beton B.V. Binnendeuren en deurbeslag: Top Deuren B.V.

Modern industrieel | Habe bouwen in stijl

Modern industrieel | Habe bouwen in stijl

Raamdecoratie & PVC Vloer: Thuisin van Dijk.

 

Open plattegrond

De binnenkant van de villa is enorm bijzonder. De ruimtes zijn ondergebracht in een open plattegrond, waardoor er veel verbinding is ontstaan in de villa. De woning telt in totaal drie woonlagen: een begane grond waar alle leefruimtes zijn gesitueerd alsmede een master suite, een kelderruimte voor de technische ruimtes en een wijnkamer en een eerste verdieping met diverse hobby- en gastenruimtes. De verdiepingen worden verbonden door een modern trappenhuis, gelegen in de gastvrije ontvangsthal met prachtige vide.

Tuinarchitect en aanleg: Toptuinen B.V.

Buitenmeubilair: Borek parasols | Outdoor Furniture.

Modern industrieel, Habe bouwen in stijl, the art of living

Zonwering buiten: J.Ruiter B.V.

Modern industrieel | Habe bouwen in stijl

Hoofdaannemer: HaBé Bouwen in Stijl.

 

Koken en leven

De kook- en eetfuncties zijn bewust samengebracht in één ruimte. De keuken is opgebouwd uit een langgerekt eiland met een wit gemarmerd composiet blad en zwart houtfineer onderkasten. De apparatuur is verwerkt in twee maatwerkkasten met bronskleurige uitstraling die aan weerzijden van het blad zijn geplaatst. De integratie van enkele nissen geeft het geheel een speelse aanblik. Vanuit de keuken is direct zicht op de eethoek. Een doorkijkhaard met stalen nissen creëert extra sfeer en tegelijkertijd verbinding met de aangrenzende living.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor magazine nr.3 2020
Fotografie: Jaro van Meerten

_____
Wil je meer projecten zien van HaBé Bouwen in Stijl?