Modern interieur in schitterend appartement met veel daglicht

Keijser & Co

Toen een gezin de mogelijkheid kreeg om op één van de bovenste etages van woon- en kantoortoren-complex Valley in Amsterdam een appartement te betrekken, werd er niet lang getwijfeld. Begrijpelijk, want hun riante appartement van ruim tweehonderddertig vierkante meter biedt niet alleen veel gelijkvloerse woonoppervlakte, maar ook bijna rondom uitzicht over de stad.


Living

Modern interieur, appartement, Keijser & Co

Alle leveranciers van de living

Maatwerk meubilair

Keijser&Co
Modern interieur, appartement, Keijser & Co

Maatwerkmeubilair

De bewoners bedachten hun interieur zelf en schakelden Keijser&Co in voor maatwerkmeubilair. Zo werd het interieur – met een eikenhouten vloer en lichte wanden als basis – verrijkt met prachtige, eigentijdse meubelen: een grote hoekbank, een eikenhouten tv-meubel en ovalen eettafel, velours eetkamerstoelen, een poefje, stoeltje en diverse accessoires. Alles perfect passend bij de smaak van de bewoners en de uitstraling van de locatie.

De bewoonster vertelt: “We zijn in de Keijser&Co-showroom in Nidum in Grave geweest en kwamen zo tot keuzes voor meubilair in de woonkamer en eetkamer. Lonneke heeft veel ervaring met stoffen en ze is mijn zus, dus ze weet ook wat ik mooi vind. Ook kochten we in Nidum Store, de boetiekwinkel van Nidum, verschillende accessoires.” Over de indeling van de woning vertelt ze: “De ruimte is bijzonder door de langgerekte vorm, waardoor de posities voor zitten, eten en werken vrij natuurlijk bepaald werden. Er zijn drie slaapkamers en we hebben een aparte thuiswerkplek in de woonkamer gemaakt.”


Leefkeuken

Modern interieur, appartement, Keijser & Co

Alle leveranciers van de leefkeuken

Kokendwaterkraan

Quooker

Stalen deuren

De Rooy Metaaldesign

Luxe inrichting

De werkkamer is uitgerust met twee werkplekken aan een eikenhouten bureau voor een fraai behang met stoffen print. Dit behang is ook in andere ruimtes toegepast. De naast de werkruimte gelegen zithoek heeft een comfortabele bank, die door het hoogpolige kleed als een duidelijk afgebakend eiland in de ruimte staat. De keuken met kookeiland en bar is tegenover het dakterras gelegen en staat centraal in de ruimte. Aan de andere zijde kan het gezin gezellig eten aan de ovalen tafel waar zes velours stoelen met gestoffeerde poten staan.


Bovenverdieping

Modern interieur, appartement, Keijser & Co

Van alle gemakken voorzien

Een lange gang geeft toegang tot de slaapvertrekken en badkamers. De mastersuite heeft ook een fenomenaal uitzicht en bovendien een dakterras. Door de aanwezigheid van een en-suitebadkamer, inloop-kast en een extra op maat gemaakte thuiswerkplek, is de mastersuite van alle gemakken voorzien.

Over het wonen op deze locatie vertelt de bewoonster: “We hebben niet alleen een groot appartement op een mooie locatie, maar ook veel extra’s in dit gebouw zoals restaurants, een gym, een zwembad, een spa, een beauty- en wellnesscentrum, beveiliging en een receptie voor bezoekers. Dat samen maakt het heel fijn wonen hier.”

 

Editor: Media team

Datum: 20-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Sanne Bender

Fotografie: Jurrit van der Waal