Modern – landelijke villa met verfijnd interieur

Vlassak Verhulst

Vlassak Verhulst is gespecialiseerd in exclusieve villabouw. Tijdens het realiseren van de meest prachtige woningen houden zij oog voor authenticiteit en zetten zij hun kennis en passie in om de perfecte woonomgeving voor hun klanten te realiseren. Ze nemen dan ook niet alleen het ontwerp op zich, maar zorgen ook voor de realisatie. Vlassak Verhulst was ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze schitterende woning. Deze villa combineert een landelijke uitstraling met modern comfort. Hierdoor kunnen de bewoners zowel op esthetisch vlak genieten evenals van het hedendaagse levensgemak. We vertellen je er graag meer over.

Villa, interieurontwerp, Vlassak Verhulst, The Art Of Living

Modern-landelijk

Kenmerkend voor het exterieur van deze prachtige villa is het gebruik van natuurlijke materialen en een warm kleurenpalet. Dit uit zich onder andere in een houten gevel en een rieten dak. Het zorgt ervoor dat de woning volledig opgaat in zijn omgeving en er ook echt onderdeel van uit is gaan maken. Het centrale blok dat aangeduid wordt door lariks hout zorgt ervoor dat verschillende ruimtes op mooie wijze samenhangen. Bovendien springt de houten gevelbekleding er echt uit doordat de rest van de gevel een witte kleur heeft gekregen. Dit geldt ook voor de donkere kozijnen, ze weten het weidse landschap daarnaast op mooie wijze te vangen.

Villa, interieurontwerp, Vlassak Verhulst, The Art Of Living

Interieur van de villa

Het materiaal- en kleurgebruik dat gekozen is om het exterieur mee te verrijken zien we ook binnen terugkomen. Het rustige kleurpalet is te herkennen in verschillende losse elementen en het lariks hout komt ook verschillende plekken terug. Verder valt op dat alles tot in de kleinste details netjes is afgewerkt. Alles klopt en dat is dan ook hetgeen dat dit interieur naar ongekend niveau tilt. Binnen het interieur is de schitterende keuken hetgeen dat direct de aandacht trekt. Dit komt door het gebruik van rijk natuursteen en de stijlvolle maar zacht ogende barkrukken. Vlassak Verhulst heeft weer prachtig werk geleverd.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 07-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Vlassak Verhulst