Modern-landelijke woning met unieke houten garagedeur

Different Doors

Deze prachtige woning is het toonbeeld van modern-landelijk wonen. Dit komt doordat verschillende bouwkenmerken van de landelijke stijl gecombineerd werden met hedendaags comfort. Let bijvoorbeeld eens op het rieten dak en de traditionele vorm die op mooie wijze samengaan met de grote raampartijen en het witte stucwerk. Bovendien zorgt het ervoor dat de houten garagedeur direct opvalt. Deze deur is het werk van Different Doors. Ze hebben prachtig maatwerk geleverd om zo aan alle wensen van de bewoners te voldoen. We vertellen je er dan ook ontzettend graag meer over.  

Houten deur, deuren, Different Doors

Dezelfde hout partij 

Om samenhang te creëren werd dezelfde partij hout verwerkt in verschillende elementen van de woning. Waaronder het hek, de poort en natuurlijk de garagedeur. Het toont dat Different Doors overal voor openstaat en hun vakmanschap naar wens inzet. Hierdoor werd een uniforme uitstraling werkelijkheid en klopt alles aan dit prachtige exterieur tot in de kleinste details. Daarnaast zal je ontdekken, wanneer je goed naar de houten deur kijkt, dat gekozen is voor houten latten in verschillende breedtes. Dit is volledig naar wens van de klant en zorgt voor een speels effect. Het komt ook terug op de poort, het hek en natuurlijk de garagedeur van Different Doors.  

 

Houten deur, deuren, Different Doors

Een unieke houten garagedeur  

Wist deze deur je te intrigeren, maar kies je liever voor een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Ook dan ben je bij Different Doors aan het juiste adres. Zoals al werd benoemd worden alle deuren die zij ontwerpen volledig op maat en naar wens gemaakt. Hierbij is werkelijk alles mogelijk. Het bedrijf is dan ook niet voor niets al jarenlang specialist in houten garage- en voordeuren voor het hogere segment. Neem contact op met het bedrijf en ontdek maatdeuren die je nergens anders ziet! 

Editor: Media Team

Datum: 15-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors