Modern landhuis, Van Dinther Bouwbedrijf, landgoed, open haard, zwembad in kelder, ontspanning

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

Modern landhuis met prachtige afwerking | Van Dinther Bouwbedrijf

Dit modern landhuis staat op een landgoed dat ruim 4 hectare groot is. De moderne woning met rieten dak is door Vocus Architecten ontworpen en binnenhuisinterieur specialist Robert Kolenik heeft de aankleding in het huis verzorgd. Zowel binnen als buiten, de samenstelling van het gehele huis sluit mooi op elkaar aan.

Prachtig landgoed

Zoals je ziet op onderstaande foto beschikt deze woning over een hele lap grond rondom het huis. Het huis heeft genoeg plek om een feest te geven of lekker met je kinderen te spelen in de riante tuin. Het landgoed is omringt door water en dit geeft een luxe uitstraling dat je ook vaak ziet bij een kasteel.

Modern landhuis, Van Dinther Bouwbedrijf, landgoed, open haard, zwembad in kelder, ontspanning

Luxe uitstraling

De woonkamer van dit modern landhuis straalt veel luxe en comfort uit. De hele woonkamer is strak ingericht, maar met een kleine touche van metropolitan. Dit zie je vooral terug in de kussens op de bank, het vloerkleed en de glimmende gordijnen.  Net als de bank, geven de twee haarden een uitstraling  van rust en luxe. Bovendien dient de haard in het midden van de woonkamer als roomdivider.

Exclusief zwembad

Onder het moderne landhuis bevind zich een kelder met daarin een zwembad, sauna en een bar. Heb je na een werk dag zin om optimaal te ontspannen, dan is de kelder van deze prachtige woning de ideale locatie. Je kunt er genieten van een lekker drankje en een duik in het zwembad. In eerste instantie zie je het zwembad niet en is de kelder gewoon erg ruim. Maar de vloer kan verwijderd worden en dan komt er een schitterend zwembad te voor schuin. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van deze ruimte. Bovendien zorgt de exclusieve wandbekleding bij het zwembad voor een echte eyecatcher in de kelder van dit moderne landhuis.

Modern landhuis, Van Dinther Bouwbedrijf, landgoed, open haard, zwembad in kelder, ontspanning

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Van Dinther Bouwbedrijf

____

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, luxe landhuis

____

Meer projecten zien van Van Dinther Bouwbedrijf?